Rapusa de durere- dupa doua saptamani in care casa ei a fost langa patul de spital pe care zacea Mihai, Oana Radu a mai gasit un strop de putere ca sa anunte ca si-a pierdut jumatatea.

In mesajul postat, cantareata le si multumeste celor care au donat sange si au luptat alaturi de ea- pana in ultima clipa, pentru ca Mihai sa fie salvat!

Ea a luptat, dar organismul lui Mihai a fost prea slabit ca sa depaseasca perioada critica data de medici pentru supravietuire.

Tanarul de 32 de ani a stat in coma profunda- cu arsuri pe 80 la suta din corp, iar medicii de la Floreasca l-au operat de cateva ori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Totul dupa ce s-a nimerit in fata unui individ cu apucaturi demente care a imprastiat Cocktail Molotov in scara unui bloc din Craiova.

Sapte sticle incendiare au facut prapad- iar printre victime a fost si mama lui Mihai- internata si ea apoi cu arsuri groaznice la maini. Vecinii povestesc cum biata femeie- ranita cum era- a incercat pana in ultima clipa sa-si salveze fiul.

Citeste si: O bătrână de 74 de ani a născut gemeni! Mama femeii abia așteaptă să-i îngrijească pe micuți

Citeste si: Fratele lui Dinu Maxer a murit într-un accident teribil! Dramă neștiută în familia artistului

Citeste si: Copiii lui Gheorghe Dincă, în atenţia procurorilor

Mai inspaimantator e ca-n timp ce tanarul ardea de viu- pompierii si medicii chemati sa intervina au stat cu mainile legate.

Nu au putut intra in bloc- spun vecinii- din pricina atacatorului care ii ameninta cu o sabie.
Au asteptat pana cand au venit mascatii- care l-au imobilizat.

Poreclit in cartier "Catarul"- atacatorul a fost arestat preventiv pentru tentativa de omor. Ingrijorator este ca barbatul nu e la prima abatere. In nenumarate randuri ar fi amenintat vecinii- fluturand un cutit in fata lor.

Oamenii spun ca ar avea probleme psihice si ca l-ar fi reclamat de multe ori- dar nicio autoritate n-a facut nimic pana acum cand era cat pe ce sa comita un masacru.

Luni, Mihai va fi dus acasa, la Craiova. Oana Radu si familia au inceput deja pregatirile pentru momentul in care isi vor lua adio de la un suflet nevinovat- care a cazut victima unui atac barbar.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si