„La Mănăstirea Radu Vodă din București a început pelerinajul de Sfântul Nectarie. Considerat vindecător al bolnavilor, mai ales al celor de cancer, la moaștele Sfântului au venit să se roage credincioși în număr mare. Colega mea, Andra Ionescu, vine acum cu toate detaliile”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

A început pelerinajul la Sfântul Nectarie

„Credincioși veniți din Capitală dar și din alte orașe stau la coadă aici, la Mănăstirea Radu Vodă, pentru a se ruga la moaștele Sfântului Nectarie, considerat tămăduitor al bolnavilor de cancer și al suferinzilor de alte boli grele.
Pelerinii au venit în număr mare și stau la coadă câteva ore ca să ajungă la racla cu o parte din sfintele moaște. Acestea au fost scoase spre închinare în baldachinul din curtea mănăstirii.
Oamenii se roagă pentru sănătate, atât cea a trupului cât și a sufletului, cer ocrotire și binecuvântare.
Mâine, când este sărbătoarea Sfântului Nectarie, sunt așteptați și mai mulți credincioși. Trebuie să știți că racla va fi prezentă aici în baldachin până când și ultimul pelerin se va fi închinat”, a transmis Andra Ionescu, reporter Știrile Kanal D.

Citește și: VIDEO- Sfântul Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștiului, sărbătorit astăzi. Sute de pelerini au venit să se roage pentru sănătate, fericire

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si