Speriati ca raman cu marfa si trece Pastele, comerciantii au mai lasat din pret, iar clientii au si aparut. Vanzarile sunt inca destul de slabe, dar negustorii spera ca saptamana viitoare lucrurile vor sta altfel.

S-a dat deja startul cumparaturilor de Paste, iar in piete, carnea de miel este din nou in atentia clientilor. Asta si pentru ca, in doar o saptamana, preturile au scazut simtitor!

Citeste si: VIDEO| Au inceput deja sa apara primii miei in piete! Carnea s-a scumpit cu 30% fata de anul trecut

In urma cu doar cateva zile, de la ferma, pana in piete pretul crestea considerabil, chiar si cu 30 la suta!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Comerciant: Ajunge la 32 de lei kg pulpa de spate si la 31 de lei pulpa de fata. Comerciantii explicau scumpirea de 30 la suta fata de anul trecut si prin costurile tot mai mari de productie.

Pentru ca Pastele bate la usa, iar clientii nu se apropiau de raionul cu carne de miel, comerciantii s-au vazut nevoiti sa scada preturile. Acum un kilogram de carne miel costa la fel ca anul trecut.

Iulia Ion lucrator comercial: Unii vor miel intreg, altii doar coaste, depinde ce vor sa gateasca.

Reporter: Cam cat cheltuie un roman cand vine aici?

Iulia Ion lucrator comercial: In medie 150-200 de lei.

Vanzarile nu stau la fel de bine si in Sibiu. Producatorii de aici sunt gata sa negocieze numai sa vanda un kilogram de carne.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si