Rebecca și Antoni au avut o cunoaștere care se îndrepta spre un cuplu cu multe năbădăi. Ce doi s-au vrut reciproc, s-au plăcut, doar că tensiunile dintre ei au atins de multe ori cote maxime, astfel că, în final, au decis să pună punct interacțiunii.

După ce au rămas singuri, ba au vrut să plece acasă, ba au vrut ca cineva nou să intre pentru ei.

Și iată că acum dorința li s-a împlinit.

Citește și: VIDEO ”Părăsiți Casa iubirii” Robert și Giuly, veste șoc din partea Andreei Mantea. Ce s-a întâmplat cu cei doi? Nimeni nu se aștepta să îi vadă așa

Casian i-a luat ochii Rebeccăi

De fapt, doar ei, căci în ”Casa iubirii” a intrat un nou băiat, care i-a și furat ochii brunetei. După o primă discuție, Rebecca nu s-a sfiit să spună că îi place Casian.

Recunoaște că nu este neapărat genul ei de bărbat, fizic vorbind, dar a impresionat-o prin atitudine și dialog.

Însă, de cealaltă parte, băieții spun că ea nu ar fi întocmai ce el caută, având în vedere declarațiile lui despre cum își vrea partenera.

Antoni: Ce cauți tu la o fată?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Casian: În primul rând, cum le-am zis și fetelor, feminitatea, nu-mi place drama.

Gagea: Rebecca, ciao!

Rebecca: Nu, nu, vezi că zice și la băieți de dramă.

Patrick: Tu nu te nimerești nicăieri... Îți place la prima vedere?

Rebecca: Da, îmi place foarte mult cum vorbește.

Robi: Este genul tău de bărbat?

Rebecca: Fizic, nu neapărat, dar cum vorbești, cum pui problema, cum îmi răspunzi și ce emani, da.

Citește și: VIDEO Giuly, decizie radicală în ceea ce-l privește pe Robert. Concurenta le-a lăsat fără cuvinte pe fete când le-a spus ce are de gând să facă: „N-aș fi crezut!”

Mărturisirile lui Casian și ale Rebeccăi nu l-au lăsat rece pe Antoni. Fiind vizibil deranjat, Moldo a observat acest lucru și a plusat.

Însă, în fața lui, Antoni spune că, de fapt, nu are nimic cu faptul că Rebecca place alt băiat și își dorește să reînceapă o cunoaștere, pentru că oricum el nu mai vrea să se împace cu ea, având în vedere că lucrurile între ei n-au mers niciodată așa cum trebuie.

Moldo: Pari foarte deranjat!

Antoni: Nu sunt deranjat. Nu sunt pentru că eu nu vreau să mă împac cu Rebecca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si