Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | S-au săturat de restricţii

Foarte multe ţări s-au văzut nevoite să impună restricţii noi şi chiar carantină pentru perioada următoare, după ce numărul zilnic de cazuri noi a crescut. Italia intră de mâine în scenariul roşu, urmează Spania şi Germania cu măsuri dure. În zadar explică, însă, autorităţile că următoarele 30 de zile sunt cruciale pentru sănătatea noastră. Mii de oameni au pe străzi să-şi ceară libertatea, fără frică de virus. Poliţiştii i-au trimis pe toti acasă, iar acolo unde au fost organizate petreceri sau adunări ilegale, trupele speciale au intervenit chiar şi cu arme de asalt. Vă avertizez: urmează imagini si informaţii care vă pot afecta emoţional.

Andreea Stoica,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Italienii, care, de luni, intră în carantină pe regiuni, şi vor rămâne cu aceste restrictii inclusiv de Paştele catolic, au luat cu asalt promenadele. La Milano, mii de oameni au ieşit pe străzi, să se bucure de ultimele ore de libertate.

Germanii, însă, privesc altfel noile restricţii anunţate din cauza exploziei numărului de noi îmbolnăviri.

Peste o mie de oameni au luat cu asalt străzile din oraşul Dresda

Peste o mie de oameni au luat cu asalt străzile din oraşul Dresda, ca să îşi exprime nemulţumirile faţă de noile restricţii.

Protestul a fost, însă, unul neautorizat, putini purtau mască sau respectau distanţarea fizică, aşa că nu a durat mult până când trupele speciale au intervenit în forţă.

Poliţiştii au dat nu mai puţin de o mie de amenzi, 47 de protestatari s-au ales si cu dosar penal, iar 12 ofiţeri au fost răniţi în timpul confruntărilor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Când se va introduce paşaportul COVID-19? Vom putea călători fără carantină!

Aceeaşi nemulţumire faţă de o altă etapă de restricţii au şi candienii.

Mii de persoane au manifestat la Montreal

Mii de persoane au manifestat la Montreal, iar protestul- care s-a vrut unul paşnic, a degenerat rapid în confruntări violente între fortele de ordine şi manifestanţi.

În Marea Britanie, s-a intervenit în forţă şi la un priveghi, organizat pentru Sarah Everard- tânăra găsită moartă în apele unui râu, după zile întregi în care dispariţia ei devenise subiect de dezbatere natională despre violenta împotriva femeilor.

Citeste si: Proteste în Germania împotriva restricţiilor anti-COVID

Imagini dramatice vin şi din Brazilia. Trupele speciale au descins cu arme de asalt- pe care nu au ezitat să le şi folosească, pentru a întrerupe o petrecere ilegală, la care participau 600 de tineri.

Zeci de tineri au fost arestati la această petrecere uriaşă din Brazilia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI