Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Salvare spectaculoasă din apele învolburate. Un bărbat se răsturnase cu barca

Operatiune contra cronometru pentru salvarea unui barbat, in varstă de 55 de ani, care s-a răsturnat cu barca in raul Olt. Salvatorii s-au chinuit zeci de minute să scoată victima din apele involburate.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doi barbati care au plecat la plimbare pe raul Olt s-au rasturnat cu barca intre localitatile Harman si Bod, din judetul Brasov. Unul dintre ei a reusit sa se salveze si sa urce, din nou, in barca. Barbatul si-a salvat prietenul care era in pericol sa se inece, iar apoi a reusit sa ajunga la mal si sa ancoreze barca.

Tanarul care s-a salvat a sunat la 112, iar la fata locului au fost trimisi pompieri, alpinisti utilitari si cadre medicale SMURD. Salvatorii au coborat coardele pentru ca victima sa securizeze barca.

Un alpinist utilitar a coborat pe coarda pentru a ajunge la victima. In tot acest timp, colegii sai se asigurau de sus ca totul decurge fara probleme.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Dupa ce barbatul din barca s-a asigurat, a inceput partea cea mai grea: ridicarea victimei si a alpinistului si aducerea lor in siguranta, pe pamant.

Dupa eforturi care au durat mai bine de o ora, operatiunea de salvare s-a incheiat cu succes.

12 angajati ai ISU Brasov au luat parte la operatiune. Barbatul salvat a fost evaluat de medici la fata locului, dar a refuzat transportul la spital.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI