Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Șase persoane, reținute sub acuzația de omor în cazul crimei din Piața Constituției

La aproape o saptamana de la încaierarea din Piata Constitutiei, soldata cu un mort, politistii au facut primele retineri.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

Șase persoane, printre care si un antrenor de box, au fost încatusate pentru suspiciunea de omor. Indivizii au fost dusi în arestul central, în corul sustinatorilor care nu s-au dat înlaturi de la amenintari.

Acesta este unul dintre suspectii principali in cazul omorului petrecut pe 29 septembrie, chiar in Piata Constitutiei, la 2 pasi de instutitii importante ale statului roman. E vorba de un antrenor de box iar intre 2005 si 2018 chiar a practicat acest sport.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Suspectii si rudele acestora i-au amenintat pe jurnalistii prezenti in fata sediului politiei.

Citeste si: VIDEO| Prima ninsoare în România! Imagini de la Bâlea Lac

Citeste si: VIDEO| Ele sunt cele zece victime ale cumplitului accident din Ialomiţa

Citeste si: VIDEO| Filmul accidentului din Ialomița! Ce a făcut șoferul vinovat, cu puțin timp înainte de marea tragedie în care au murit 10 oameni

In total, 6 persoane au fost retinute sub acuzatia de omor.

Unul dintre suspecti, spun politistii, este recidivist si a fost eliberat din inchisoare in baza legii recursului compensatoriu. Fusese incarcerat pentru un alt omor.

Politistii spun ca doua gasti de cartier s-au intalnit in piata Constitutiei pentru a discuta despre unele conflicte mai vechi. Spiritele s-au incins rapid cand au inceput sa vorbeasca despre o femeie.

Indivizii s-au luat la bataie iar unul dintre ei a murit in urma loviturilor puternice primite. Totul s-a petrecut langa Palatul Parlamentului, in apropierea Parchetului General si a mai multor ministere.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI