Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații: 

De exemplu, pentru o noapte la un hotel de 3 stele tarifele încep de la 312 lei pe noapte

„Tarifele la cazare scad, treptat, cu până la 20% și vor ajunge la nivelul celor de la începutul lunii iunie.

De pildă, în stațiunea Mamaia, o noapte de cazare la un hotel de 2 stele costă de la 208 lei, în timp ce la un hotel de 3 stele tarifele încep de la 312 lei pe noapte.

Dacă vreți și mic dejun inclus, atunci puteți opta pentru hotelurile de 4 stele. O cameră pentru 2 adulți costă 423 de lei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu trei mese pe zi puteți opta pentru hotelurile all inclusive. Tarifele încep de la 500 de lei și pot ajunge până la 800 de lei, pentru două persoane.

Ne mutăm în sudul litoralului. În Eforie Nord de la 3 stele costă de la 204 lei pe noapte, iar la 4 stele o noapte de cazare poate ajunge să coste și 835 de lei cu mic dejun și prânz incluse.

În stațiunele Neptun și Olimp cea mai ieftină cameră este la 167 de lei, iar cea mai scumpă la 540 de lei cu mic dejun inclus.

De cele mai mari reduceri veți beneficia însă de la 1 septembrie, când va începe „Programul Litoralul pentru Toți”. Prețurile la cazare vor fi mai mici, în medie, cu aproximativ 50%.”

, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si