VOCEA FETEI: Tocmai ati luat-o pe Sara, fara acordul meu! Eu sun la politie in acest moment.
MAMA VITREGA: Hai, suna la politie si hai sa mergem!
VOCEA FETEI: Nu, a urlat, nu vrea sa mearga si totusi ati luat-o, m-ati pacalit!
MAMA VITREGA: Iubita, tu ai citit hotararea?
VOCEA FETEI: Da, si nu ma intereseaza, nu s-a dat sentinta la tati!

Disputa, filmata de una dintre fiicele naturale ale presedintelui aliantei pentru drepturile taticilor, a aparut astazi in spatiul public si ridica multe semne de intrebare.

Din discutia cu mama care arunca acuzatii oribile asupra fostului sot reiese ca doua dintre fete sunt mai atasate de el, in ciuda intregului scandal.

In timp ce tatal acuzat de viol era bagat in arest preventiv, fosta lui sotie ar fi luat-o cu forta la ea acasa pe singura din cele 4 fete care este a lor comuna.

Citeste si: VIDEO| Secretele tatălui acuzat că și-a violat fiicele. Ar fi agresat sexual și alte copile

Doua copile sunt ale femeii din prima casatorie, iar a treia a presedintelui de alianta tot dintr-o casnicie anterioara! Ipoteza rapirii micutei este sustinuta de tatal si de rudele acuzatului!

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tatal acuzatului: Intentia era sa o fure si au luat-o ieri. A venit cu politia si au luat-o cu forta.

Ruda a acuzatului: Nu a asteptat sa se dea sentinta, sa stie daca Bogdan vine acasa sau nu. Au chemat politia de la Sectia 24 si le-au pacalit ca le duc la sectie, sa dea declaratie sa spuna cu cine vor sa ramana. Nu o iubeste si nu o place pentru ca o minte, nu o lasa sa invete, nu se bucura de rezultatele ei.

Este un copil sensibil. ca dovada, vedeti ca ambele vor sa stea cu tatal.

Ca le este bine copilelor langa tatal lor sustin si vecinii familiei!

Nimeni din familia presedintelui aliantei pentru drepturile taticilor nu crede acuzatiile lansate de fosta lui sotie!

Tatal acuzatului: Ea nu prea a invatat carte, a mers numai pe ciubucuri, a facut Medicina tot cu ciubucuri.

Reporter: Si de ce o astfel de acuzatie ca le-ar fi agresat sexual?

Tatal acuzatului: Va spun eu de ce. Acum 2 ani ea trebuia sa plateasca pensie alimentara si nu a platit si acum trebuie sa de si din urma, trebuie sa dea bani multi. De trei ani nu a dat nimic.

Daca in familia lui este sustinuta ipoteza jocurilor ascunse facute de fosta sotie pentru a obtine bani, avocata ei neaga orice astfel de scenariu!

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Raluca Pana, avocata soției acuzatului: Nu este angajat niacieri, nu are un serviciu in afara de aceasta asociatie, care nu presupune venituri constante.  Si atunci ce bani ar putea sa vrea de la domnul?

Familia presedintelui aliantei pentru drepturile taticilor sustine si lipsa probelor la dosar, care, de altfel, ar fi facut posibila amanarea anchetei!

Cert este ca, intre timp, dosarul a strans probe pe baza carora s-a dispus arestarea preventiva.

Raluca Pana, avocata soției acuzatului:: Este evident ca instanta a dispus o astfel de masura, in urma probatoriului pe care organele judiciare le-au solicitat. A spus, in urma cu mai mult timp, faptul ca a fost audiata tocmai in luna august nu este vina nimanui din partea noastra. Acest copil petrecea foarte mult timp cu tatal ei si cu celelalte surori. Cred ca domnul a avut abilitatea sa le faca pe fete sa le fie frica si rusine sa povesteasca asa ceva.

Trei dintre fete sunt acum la fosta sotie a presedintelui aliantei taticilor! Vor ramane la ea pana cand instanta va decide atat soarta barbatului acuzat de viol asupra propriei fiice, dar si in procesul de increditare a minorilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si