Fosta sotie- cea alaturi de care, ani la rand, parea ca formeaza familia perfecta, cu 4 copii- a solicitat inca din iulie emiterea unui ordin de protectie, in numele uneia dintre fiicele minore.

Din lipsa de probe, Judecatoria sectorului 5 i-a respins dosarul care trebuia sa-i ofere o vesta de salvare pentru ea si pentru cei 4 copii, dar femeia nu a renuntat! A facut apel si a ajuns astfel la Tribunalul Bucuresti.

Impotriva bărbatului sunt formulate acum acuzatii extrem de grave! Judecatorii vorbesc despre viol si agresiune sexuala, iar victime i-ar fi cazut fiica vitrega si una dintre fiicele naturale.

Reporter: Si, momentan, stiti sa existe vreo proba in ideea asta ca le-ar fi abuzat?

Tatal acuzatului: Nu exista, pai da' nu exista.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Reporter: Ati vazut vreodata un comportament anormal?

Tatal acuzatului: Nu e adevarat, nu e adevarat. Pai, va dati seama, ar fi stat fetele? Ca sunt fete destepte, daca le-ati cunoaste sa vedeti ce iese din capul lor.

Nimic insa din ceea ce se intampla in familia lor nu parea sa anunte un asemenea cosmar! In noiembrie, acum 4 ani, cei doi parinti au mers impreuna la Londra, de ziua ei!

Citeste si: Președintele TATA, arestat preventiv. Bogdan Drăghici a fost reținut pentru 30 de zile

In spatele acestor imagini demne de un film de dragoste si al fotografiilor postate pe retelele de socializare, era, de fapt, un infern, sustine acum femeia care a divortat de presedintele Aliantei Taticilor.

Il acuza ca, exact in aceasta perioada, 2013- 2016, in care a fost si aniversarea fericita la Londra, si-ar fi agresat sexual doua dintre fiice, amandoua minore.

Timp de 4 sau 5 ani, fiica vitrega ar fi fost supusa de cel pe care-l numea tata la episoade groaznice pentru satisfacerea unor placeri bolnave.

Mama ei descrie in plangerea depusa ca intreg cosmarul ar fi continuat cu abuzuri asupra fiicei naturale!

O realitate total opusa imaginii de familie ideala, conturata pe pagina sa de socializare, unde, pentru fotografia de coperta, preşedintele asociaţiei a ales o imagine din 2012 cu una dintre fete, la care a scris „Parintele perfect”.

Potrivit unor surse judiciare, cel care, din functia ocupata, a militat pentru drepturile taticilor, cerand chiar si instituirea unei Zile a Tatalui, este banuit ca ar fi agresat sexual mai multe copile, despre care, insa, nu se stie nimic la acest moment.

Un alt dosar, referitor la nerespectarea masurilor privind incredintarea minorului, a fost inregistrat la Judecatoria Sectorului 5 pe 12 iulie. Pentru acesta nu a fost stabilit, insa, un termen de judecata.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si