Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Scandal la spital, viral pe Internet. Mai mulți rezidenți s-au revoltat. Reacția conducerii

Unul dintre cele mai mari spitale din Capitală este zguduit de un scandal de proporții. Protagoniști sunt un grup de rezidenți și coordonatoarea lor de pe secția de nefrologie, iar imaginile neînţelegerilor dintre ei au devenit virale pe internet!

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

În imaginile postate, pe o reţea de socializare, de unul dinte cei 7 medici rezidenți implicați în scandal, se vede cum aceștia îi repoșează coordonatoarei faptul nu li se dă voie să se semneze în condică deși, spun ei, unii erau în gardă de aproape 30 de ore.

În replică, repezentanții spitalului spun că imaginile apărute în sațiul public nu refectă realitatea și că, de fapt, conflictul a plecat de la faptul că rezidenţii au refuzat să lucreze cu anumiţi îndrumători. Drept urmare, medicul i-a trecut absenţi în condică, fapt ce a stârnit revolta acestora.

Citeste si: VIDEO| Comportamentul agresiv al lui What's Up, explicat de psihologi

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

ILEANA VĂCĂROIU- ȘEFA SECȚIEI DE NEFROLOGIE A SPITALULUI "SF. IOAN": Nu vor să lucreze cu alți medici decât cu cei doi. Au adus diferite jigniri celorlalți medici. Mie mi-au reproșat că nu vor să vină la vizită pentru că nu le-am semnat pontajele.

Totul s-a întâmplat pe secția de nefrologie a spitalului Clinic de Urgență Santul Ioan din Capitală, locul care până în urmă cu două luni a fost condus de profesorul fals Alexandru Checheriţă, despre care cei din spital spun că ar fi în spatele întregului scandal.

ILEANA VĂCĂROIU- ȘEFA SECȚIEI DE NEFROLOGIE A SPITALULUI "SF. IOAN”: Când i-am invitat să vină, au refuzat. Inițial că nu îi lasă domnul coordonator, apoi și-au asumat.

La raportul de gardă nu vor să vină! Nu știu, nu le folosește nici acesta.

Cei 7 rezidenți refuză în continuare să se lase coordonaţi de medicii care au fost desemnati de Ministerul Sănătăţii să le fie îndrumători!

Citeste si: Caz halucinant la spitalul din Pașcani. O femeie internată pentru o durere la picior a fost externată cu răni deschise și a murit după două săptămâni

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI