In replica, politistii spun ca doar aplica legea. In razboiul autoritatilor, la mijloc sunt clientii. Desi taximetristii i-au revendicat prin proteste, au demonstrat, astazi, la o ora de varf, ca nu reusesc sa raspunda comenzilor!

Tarziu in noapte, pe un bulevard din Timisoara, doi barbati incearca sa ii convinga pe politisti ca soferul pe care l-au chemat printr-o aplicatie de ride-sharing ar fi ametit de alcool.

Desi oamenii legii ii contrazic vehement, acestia insista revoltati.

Tarziu in noapte, pe un bulevard din Timisoara, doi barbati incearca sa ii convinga pe politisti ca soferul pe care l-au chemat printr-o aplicatie de ride-sharing ar fi ametit de alcool.

Desi oamenii legii ii contrazic vehement, acestia insista revoltati! Politisti nu l-au amendat pe soferul UBER, in schimb, i-au luat la intrebari pe reclamantii care i-au alertat prin 112.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: VIDEO| Primele imagini cu Ionut Cercel, proprietarul mașinii în care Răzvan Ciobanu a murit

Imediat au aflat ca cei revoltati sunt, de fapt, taximetristi si i-au chemat la sectie cu documentele doveditoare ca sunt in legalitate.

Intamplarea nu e altceva decat o dovada ca rivalitatea intre soferii care isi impart piata creste de la o ora, la alta!
Ordonanta de urgenta privind legea taximetriei a fost adoptata in urma cu o luna si desi textul ei ar fi trebuit sa fie clar, fiecare a inteles din el ce-a

vrut: la cateva ore dupa ce legea a intrat in vigoare, politistii au amendat primul sofer UBER, apoi au mai oprit alti 16 care faceau curse in regim de inchiere.

Citeste si: Radu Mazăre ar fi evadat din închisoarea din Madagascar


Pe 14 dintre ei, care nu aveau o copie conforma, i-au lasat fara permis si fara numerele de inmatriculare pe o perioada de 6 luni.

Goana autoritatilor dupa soferii UBER si BOLT e bizara, considera chiar Ministrul Transporturilor, care i-a sfatuit, aseara, pe cei prigoniti sa conteste amenzile in instanta.

66 de taximetristi au fost verificati, iar dintre acestia, 4 au ramas fara autorizatii. Neregulile au fost insa si mai multe, fiindca sanctiunile au curs.

Valoarea totala a amenzilor a fost de aproape 41 000 de lei.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si