Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Scandalurile se țin lanț de fostul rector al Academiei de Poliție după ce studenții s-au ales cu toxiinfecții alimentare

După ce mai mulți studenți ai Academiei de Poliție s-au ales cu toxiinfecții alimentare din pricina mâncării, fostul rector a fost mutat la Cluj-Napoca, însă, recent au apărut acuzații în legătură cu mâncarea și la Școala de Agenți de Poliție pe care o conduce.

Maria Stiuca,

Viitorii polițiști au ghinion la mâncare [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Fostul rector al Academiei de Poliție, mutat la Cluj-Napoca după ce zeci de studenți s-au ales cu toxiinfecție alimentară, pare să fie urmărit de scandaluri. Acum au apărut acuzații în legătură cu mâncarea și la Școala de Agenți de Poliție pe care o conduce. Colega mea, Silvia Cseh, ne spune cum s-a ajuns aici. Silvia, te ascultăm”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Noi acuzații cu privire la mâncarea din școlile de agenți de Poliție

„Bun găsit! Presa locală a obținut imagini de la un presupus elev al Școlii de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan. În acestea se vede un vierme care ar fi fost găsit în mâncare. Conducerea școlii a demarat o anchetă, iar astăzi a permis mai multor elevi să discute cu presa.

Surpriză sau nu, cei care au apărut în fața camerelor de filmat au lăudat mâncarea.

Citește și: Control dispus de conducerea Poliției Române la Școala de Poliție din Cluj-Napoca. Elevii au reclamat faptul că au găsit viermi în mâncarea servită la cantină

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Interesant este că de mai puțin de o lună, la Școala de Agenți de Poliție de aici este un șef nou. E vorba de Claudiu Ștefan Chindriș, fostul rector al Academiei de Poliție din Capitală. Acesta a ajuns la Cluj după ce 50 de studenți din București s-au ales cu toxiinfecție alimentară.

Sindicaliștii din Poliție au prezentat imagini șocante cu mâncarea viitorilor polițiști, dar și poze legate de condițiile de cazare.
Acum, scandalul s-a mutat la Cluj, iar ancheta demarată ar trebui să stabilească dacă imaginile apărute în presă chiar provin din cantina școlii”, a transmis Silvia Cseh, corespondentul Știrilor Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI