Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Scenariu sumbru. Restaurante, săli de spectacole, închise iar

De astăzi, se închid restaurantele, la fel și sălile de spectacole, iar nunțile sunt interzise, au anunțat autoritățile, după un scenariu sumbru, cunoscut.

Iulian Ciurea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vestea că restaurantele și cafenelele din capitală, care funcționează în spații închise, vor pune iar lacăt pe uși a căzut ca un trăsnet pentru angajați.
„Suntem la pământ, o să fim jos de tot!”, spun angajații cand privesc acest scenariu sumbru.
Adrian are 20 de ani și este ospătar într-un restaurant din Centrul Vechi. A avut o vară sumbră și se gândește deja să plece din țară.

Restaurantele și sălile de spectacole intră în cel mai sumbru scenariu

„Am prieteni care au rămas fără joburi! „Aș pleca în țările asiatice, mi-aș reface viața!”, suspină angajații.


Totuși- aici- partea bună din tot răul e terasa- care a funcționat pe timp de vară- astfel că pierderile au mai fost atenuate puțin. Oricum, peisajul este dezolant acum față de vremurile de altădată... Însă acum- când scenariul negru se repetă- patronii spun că loviturile se vor resimți în lanț!

Citeste si: Ce preț are vaccinul antigripal în 2020?

„Cred că va fi destul de greu... Ne va fi foarte greu să o mai păstrăm!”, spun patronii de restaurante, speriați de scenariul sumbru.
Ne mutăm pe malul Dâmboviței. Și aici bate vântul în mare parte a zilelor- iar cu câteva ore înainte ca guvernul să dea decizia- patronii și- mai ales- angajații erau în stare de... neliniște cruntă.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Angajații sunt sceptici, nu știu... vin și mă întreabă dacă se închide sau nu! Clienții sunt mult mai reticenți, sunt mai puțini...” spun patronii.
Recomandarea închiderii localurilor vine de la Direcția de Sănătate Publică- cea care consideră că numărul de îmbolnăviri e mult prea mare pentru ca autoritățile să-și mai asume riscuri.

În București s-a ajuns la o rată de infecție de peste 180 la suta de mii de locuitori.

Scenariu sumbru pentru sălile de spectacole și restaurante. Sunt interzise și nunțile

O altă măsură ar putea nimici de tot industria organizării de evenimente- care oricum a avut de suferit- spune Alin Caraman- un afacerist ce dețin un lanț de saloane.

Citeste si: Reacția Patriarhiei Române după măsurile anunțate de autorități: ”Bisericile sunt spaţii ale decenţei, nu ale dezordinii”

„Pot spune că în loc de 111 nunți, am organizat doar 4, iar aceste 4 nunți trebuia să aibă în medie 170 de invitați, practic au avut doar 70 de invitați, deci am fost afectați în proporție de 95%", spun patronii saloanelor de nunți.
Acum- nunțile- botezurile și petrecerile private vor fi interzise de tot...

„Colegii mei sunt temători că o să rămânem fără obiect de activitate!”, spun patronii.
Un alt plan al autorităților îi are drept țintă pe cei care nu poartă măști de protecție acolo unde sunt obligatorii. Astfel vor trimite „polițiști locali sub acoperire”- adică îmbrăcați în civil- care să patruleze prin mall-uri, autobuze și metrou și să taie amenzi dacă va fi cazul.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Doar patru țări din Europa au reușit să se mențină sub pragul crizei de infectări cu COVID-19. Restul Europei se află încă într-o stare critică

În acest moment, capitala și alte 5 județe: Bacău, Ilfov, Teleorman, Vâlcea și Vaslui se află sub incidența roșie de infectări- adică aici se impun restricții de urgență.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI