"I-am auzit vorbind despre asta, dar am crezut ca glumeau. Barbatul a intrebat chiar daca cineva are prezervativ. Toata lumea a ras. Zece minute mai tarziu au trecut la treaba", a spus un martor.

"Pareau complet beti.

Femeia si-a scos pantalonii, apoi barbatul si au inceput sa faca amor. Am scos imediat telefonul pentru a imortaliza scena. Nu am mai vazut asa ceva. Femeia care statea pe scaunul de langa cei doi a cerut sa i se gaseasca un alt loc, dar stewarzii nu au facut nimic pentru a ii opri.", a povestit martorul.

Filmarea a devenit virala pe retelele de socializare si s-a aflat deja cate ceva despre cei doi amorezi, care nu sunt nici pe departe un cuplu, ci s-au intalnit in aeronava. Barbatul este casatorit si asteapta un copil, sotia lui fiind insarcinata in sase luni.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Compania Ryanair a deschis o ancheta in urma incidentului. "Nu toleram acest tip de comportament inadecvat in timpul zborurilor noastre. Pasagerii care nu respecta regulile noastre vor suporta consecintele.", a declarat purtatorul de cuvant al companiei aeriene.

sursa: thesun.co.uk

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si