Scene ca-n vestul sălbatic au fost filmate într-o benzinărie din capitală. Un temut interlop a intrat cu toporul în spate să-l atace pe un tânăr ce lucrează acolo. Nu i-a păsat că restaurantul era plin de lume. Individul a fost prins după cinci zile și reținut. Atenție, urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Atac sălbatic în benzinărie

Acesta este momentul în care tânărul de 20 de ani își face apariția în benzinărie cu un topor în spate și se duce glonț către tejgheaua restaurantului.

Discută câteva secunde cu angajatul localului, un băiat în vârstă de 18 ani, apoi încearcă să îl lovească cu putere.

Victima se ferește din calea ataclui, moment în care agresorul scapă toporul din mână. Dar nu se dă bătut. Sare peste bar, recuperează arma albă și fuge după tânăr.

Victima se asunde în spatele unei uși, iar agresorul e pus pe fugă de doi bărbați, martori la scene. Aceștia reușesc să-l scoate din restaurant. Între timp, clienții sunaseră la 112, dar până când au ajuns polițiștii, atacatul s-a făcut nevăzut.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

După cinci zile de verificări, individul a fost identificat. Potrivit unor surse, ar fi locotenentul unui temut clan interlop din capitală.

El a fost reținut pentru tenativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice și urmează să fie prezentat în fața intanței cu propunerea de arestare preventivă.

Citește și: Moment teribil! Angajatul unui restaurant din București, atacat cu toporul de un client


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si