Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Scene șocante la raziile Poliției. Femeie fără mască, târâtă în ambulanță

Razii de amploare au avut loc în ultimele zile în orașele aflate în scenariul roșu, polițiștii și jandarmii verificând dacă sunt respectate măsurile de urgență adoptate de autoritățile locale. S-au dat amenzi uriașe în weekend în toată țara.

Razvan Ilie,

Scenele halucinante au fost filmate de martorii îngroziţi la acest incident

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scenele halucinante au fost filmate de martorii îngroziţi la acest incident. Femeia care purta masca sub barbă, şi nu pe faţă- într-un oraş intrat în scenariul roşu din cauza numărului foarte mare de îmbolnăviri, nu doar că nu i-a ascultat pe poliţiştii care au rugat-o să respecte normele.  A început să ţipe la ei, să devină violentă, iar, în acel moment, oamenii legii au chemat un echipaj de ambulanţă ca o calmeze.

Citeste si: Sfântul Dumitru 2020. A început pelerinajul la moaștele Sf. Dimitrie cel nou

Femeia a fost transportată de urgenţă la un spital, unde s-a constatat că ar avea şi alte probleme medicale de natură psihică.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În toată ţara, poliţiştii încearcă să îi convingă pe oameni să aibă grijă de sănătatea lor şi a celor din jur şi să respecte normele în vigoare, dar nu peste tot reuşesc cu vorba bună!

Citeste si: Amenzi pe bandă rulantă în Capitală și în țară. Mai multe botezuri și petreceri oprite de polițiști

Amenzi de 273.000 lei în Capitală

În Bucureşti, numai în prima parte din acest weekend, au fost date amenzi de peste  273.000 de lei- pentru nerespectarea măsurilor care se aplică pe durata stării de alertă, dar şi pentru alte nereguli!

În unele localuri din centrul vechi al Capitalei, de exemplu, au fost găsite produse expirate de o săptămână sau chiar de o lună, care urmau să ajungă în farfuriile clientilor.

În toată ţara, poliţiştii încearcă să îi convingă pe oameni să aibă grijă de sănătatea lor şi a celor din jur şi să respecte normele în vigoare, dar nu peste tot reuşesc cu vorba bună!

De asemenea, în Timisoara, oras care a intrat si el în scenarul roşu, sute de tineri au sfidat orice regulă la o petrecere uriaşă, organizată de un club din oraşul de pe Bega!

În orașul Pantelimon, din judetul  Ilfov, oamenii legii au spart o petrecere de cununie. Au fost date amenzi de 120 de mii de lei pentru că organizarea de evenimente private este interzisă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI