Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Școala de șoferi gratis. Ce condiții trebuie îndeplinite?

Școala de șoferi se poate face gratis. Programul se numește “Permis pentru viitor". Ce condiții trebuie îndeplinite pentru a te înscrie în program?

Redactia Stirile Kanal D,

Condiții pentru școala de șoferi gratis [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Veste bună pentru mai multi tineri care își doresc să conducă, dar nu își permit școală de șoferi. Un program le oferă ocazia să facă aceste cursuri de condus în mod gratuit. Ce condiții trebuie îndeplinite, știe colega noastră Ellvira Costache. Bună dimineața, Ellvira! Te ascultăm", a transmis Simona Pătruleasa.

Școala de șoferi gratis

"Bună dimineața, Simona! Bun găsit tuturor!

Într-adevăr, tinerii care vor să obțină permisul de conducere vor avea posibilitatea să facă școala de șoferi gratuit, dacă îndeplinesc o serie de condiții. Vorbim despre cei cu vârste între 18 și 25 de ani, care provin din medii defavorizate, elevi sau absolvenți de liceu, școli profesionale sau școală generală.
Participanții pot face școala de șoferi pentru categoriile B, C sau D, inclusiv pentru tractoare agricole sau forestiere, troleibuze și tramvaie.

Pentru a participa la acest program social, candidații au nevoie de câteva documente, între care un formular completat, o dovadă a studiilor și o scrisoare personală. Prin această scrisoare, trebuie să detalieze ce școală au absolvit, să menționeze daca au un loc de muncă și să spună în câteva cuvinte de ce își doresc sa obțină permisul de conducere.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Termenul limită de depunere a documentelor este 24 ianuarie. Programul social se numește “Permis pentru viitor" și este derulat de o fundație non profit", a transmis Ellvira Costache.

Citește și: VIDEO- Un tânăr de 23 de ani din Galați, beat și fără permis, a lovit mai multe mașini parcate și a fugit de la locul accidentului/ „Mașina mi-a fost încredințată de proprietar, știe că nu am permis”

Citește-ne pe

Clipul zilei
NOUTĂȚI