Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Școala pentru iubitorii de flori

Iubitorii de flori au de acum o scoala numai a lor. Oricine e binevenit sa descopere tainele prin care aranjamentele florale sunt ridicate la rang de arta. Totul este acompaniat de muzica simfonica.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Va invitam intr-o calatorie in lumea spectaculoasa a plantelor si a florilor, de la cele cunoscute pana la cele mai exotice. Este o incantare pentru vizitatori sa descopere parfumul si culorile unice.

ILEANA MILITARU, MANAGER: Florile ajuta sufletul, in general. Noi stim deja sa iubim florile, este obligatorie prezenta la scoala de flori.

Citeste si: Ultima dorință a lui Valentin, tânărul care a murit înecat la Costinești! „Dacă e să pățesc ceva...”. Cum și-a prevestit moartea buzoianul de doar 20 de ani- kanald.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Atelierele de creatie florala sunt organizate ca o alternativa de petrecere a timpului liber.

ILEANA MILITARU, MANAGER: Elevii nostrii cu varsta cuprinsa intre 0- 80 de ani pot ajunge la noi si pot deprinde arta de a inngriji florile si de a iubi florile.

Organizatorii evenimentului de Campina au reusit sa creeze o poveste unde acordurile Filarmonicii s-au impletit armonios cu superbele aranjamentele florale realizate de cursanti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI