Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Răsvan Popescu și-a lansat noul volum de poezii

Scriitorul și fostul președinte al CNA, Răsvan Popescu, și-a lansat noul volum de poezii. Cartea este o adevărată radiografie a vieții sociale românești, în care abordează teme grave, însă pe care autorul le nuanțează printr-un limbaj colocvial și chiar ironic.

M.A.,

Răsvan Popescu și-a lansat noul volum de poezii


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

”Scriu poeme epice, scriu poeme narative, în care mereu se întâmplă câte ceva, există o desfășurare”, spune Răsvan Popescu. Acesta subliniază că a fost inspirat de tot ce se întâmplă în societate:

”Vin în prezent și în urban, la agenda zilelor noastre. Despre căutarea lui Dumnezeu pe internet, despre angoasele omului modern”.

Noua carte a lui Răsvan Popescu

Volumul, împărțit în 5 secvențe, folosește un limbaj colocvial și chiar ironic:

”Cartea rămâne o contestare, cartea rămâne o revoltă, însă una mascată, deghizată”. Prefața cărții a fost scrisă de criticul literar Ioan Holban, iar post-fața de scriitorul și omul politic Varujan Vosganian.

Citeste si: VIDEO| Răsvan Popescu- prima carte de poezii. O carte inedită intitulată „Pisici pe acoperiș”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

”Protestul brazilor de Crăciun- Răsvan Popescu, este o apariție benefică și meritorie”, Cassian Maria Spiridon, președinte Uniunea Scriitorilor, filiala Iași.

”Parcă de la o carte la alta, Răsvan Popescu dă în vileag un poet tot mai matur. Un poet care nu se mai chinuie să se caute”. spune conf. univ. dr. Paul Gorban.

12 cărți a publicat până acum Răsvan Popescu, iar acesta este al doilea volum de versuri.

Citeste si: Cunoscutul jurnalist Radu Herjeu, membru în CNA, este și un apreciat scriitor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI