Sebastian a făcut furori în mediul online după ce a mers împreună cu fosta lui parteneră la o petrecere. După ce a pus punct relației cu Roberta, acesta a fost surprins la un eveniment alături de mama fiicei sale.

Mai multe clipuri video de la petrecerea din weekend au ajuns în mediul online, iar internauții au fost extrem de surprinși când au realizat că Irina, fosta parteneră a concurentului, s-a aflat la același local cu Sebastian.

sebastian casa iubirii, sebastian fosta sotie, sebastian casa iubirii copii

Fosta soție a lui Sebastian și tânărul au luat parte la același eveniment. 

[Sursa foto: Captură TikTok]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Bodyguardul lui Pavel Durov este român. Culisele arestării miliardarului, la Paris: „Nu-i venea să creadă”- antena3.ro

Citește și: VIDEO "Tu crezi că eu sunt din ăla?" Robi, prima reacție despre Virginia și Moldo. Concurentul a avut un moment de sinceritate, în timp ce fosta iubită era în camera roșie cu altul

„Au mers împreună ca o familie, am văzut și la ea pe story/ Bravo, Sebastian. Alături de familia ta. Ai o fetiță frumoasă. Să-ți trăiască. /De-aia se comportă așa cu Roberta/ Da, ea e Irina (n.r.

fosta iubită). Uitați-vă pe Instagramul Irinei și vedeți/ Și fosta este acolo/ Aici a fost și Sebastian”, sunt câteva dintre comentariile internauților la videoclipurile cu pricina.

Sebastian, dedicații pentru mai mulți concurenți din „Casa Iubirii”. Cum a numit-o pe Roberta de față cu toată lumea: „Nici chiar așa...” 

La evenimentul cu pricina atmosfera a fost întreținută de Luis Gabriel, iar dedicațiile din partea lui Sebastian s-au ținut lanț.

După ce le-a dat sume importante lăutarilor pentru Patrick și Robi, colegii săi din emisiune, tânărul a cerut o dedicație și pentru Roberta, pe care a numit-o iubita lui, chiar dacă el a fost cel care a decis că nu mai vrea o relație cu aceasta. Așa cum era de așteptat, urmăritorii emisiunii au fost extrem de confuzi. 

@sebastian.casaiub Fostă sau actuală? 🤔🤔 #fyp #casa #iubirii @sebastiann.marcu & @Irina Covaliu ♬ sunet original- sebastian.casaiubiriifan

„Și ce să vezi, tot la același eveniment el dă dedicație pentru Roberta/ Nu erau certați? De ce i-a dat dedicație.../ Dar de ce dă dedicație pentru ea și zice și Roberta iubita lui?? Și a fost aseară, asta înseamnă că ei s-au împăcat/ Zice pentru fata lui, Aylin și pentru Roberta, inima lui/ Și la ziua fetei, îi face dedicație Robertei.... Nici chiar așa...”, au spus oamenii, în secțiunea de comentarii.

Citește și: VIDEO "Vezi că am primit mesaje de la foștii tăi" Sebastian ia foc după postarea Robertei din mediul online. Cei doi, la cuțite, din nou: "Ți-am dat importanță și nu meritai"

sebastian casa iubirii, sebastian fosta sotie, sebastian casa iubirii copii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si