Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Secretele influencerilor din România

A te numara printre influencerii de top din Romania nu este un lucru tocmai usor. Iata cateva secrete care le aduc mii de like-uri si contracte banoase cu cele mai mari branduri.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Andrei Niculae este unul dintre influencerii cu priza la publicul tanar. Este omul festivalurilor si vocea care le ofera ponturi despre cele mai in voga locuri de petrecere a timpului liber. Si de data aceasta a fost in calitate de MC, la evenimentul unde au venit multi dintre cei mai urmariti bloggeri ai momentului.

Cea mai asteptata figura de pe online a fost Sanziana Negru, unul dintre cei mai urmariti bloggeri de beauty din Romania.

Si-a inceput activitatea intens pe retele de socializare in anul 2015, cu informatii si postari despre rutina ei de frumusete. Cand a vazut ca exista interes din partea inrtenautilor a continuat. Acum are 245.000 de urmaritori pe Instragram.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tănăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Sanziana reuseste de 4 ani sa combine informatiile despre infrumutesare si poze cu peisaje superbe din calatoriile ei.

SANZIANA NEGRU: Cred ca marele secret este sa te tii de treaba sa ai un content calitativ, inspirativ. Castig din online incat sa-mi permit un stil de viata cum imi doresc, sa pot calatori unde vreau, cand vreau.

La fel de urmarit este si Ionut Costea. A inceput cu fotografia si are acum contracte in derulare cu diferite companii care cauta ineditul in online. Este unul dintre influencerii care au luat-o de la capat si a invatat cum sa promoveze photoshopul prin combinarea de elemente senzationale si obiective turistice de interes.

Apreciat vlogger in materie de frumusete, Laura Musuroaea a inceput timid ca cateva postari in 2010.

Acum se orienteaza si pe postari legate de familie si de modalitati de petrecere a timpului liber. 82.000 de persoane o urmaresc pe Instagram si 182.000 de subscriberi pe YouTube.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI