Raluca Muresan, blogger de travel si impatimita a vacantelor de aproape 7 ani, tocmai s-a intors de la Moscova. Din Rusia, a postat informatii utile pentru cei 25.000 de urmaritori pe care ii are pe contul de instagram si pe canalul de youtube.

Raluca Muresan, blogger de travel: Pozele pe care le fac sunt cu peisaje, sunt cu mine, si incerc sa fac in asa fel incat sa aiba o poveste care evident, prin incadrare, prin filter, prin tot ceea ce are de spus, sa transmit o emotie

Are contracte in derulare cu mai multe companii aeriene si agentii de turism, prin care promoveaza destinatii si zboruri. Pana acum a fost in peste 50 de tari.

Raluca Muresan, blogger de travel: Colaborarile au aparut undeva dupa 2 ani, de la deschiderea blogului si a conturilor de social media, pot fi de la cateva sute de euro pana la cateva mii de euro. 3000-4000 de euro ar fi pentru mine unul dintre cele mai mari contracte pe care le-am avut punctuale cu branduri!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ultimele imagini cu Nicu Covaci în viață! Familia și prietenii i-au fost alături până la sfârșit. Video cutremurător: „Foarte trist era”- wowbiz.ro

Si sfaturile de viata vand bine pe retelele de socializare. Maria Vigheciu are doar 24 ani, o fetita in varsta de 3 ani acum si 175.000 de urmaritori.

Vorbeste despre lifestyle, rolul de mama si despre cum reuseste la o varsta relativ mica sa aiba o cariera.

Maria inca lucreaza in aviatie, dar are si contracte incheiate cu diverse firme care vand produse de machiaj, parfumuri si haine.

Si in bucatarie se fac bani, nu doar preparate delicioase.

Mihaela Sava sau Prajiturela, dupa cum o cunosc fanii de pe Instagram, a inceput dintr-o pasiune pentru mancare. Din 2013 si pana acum, a incercat mii de retete, iar acum a ajuns la aproape 30.000

de urmaritori.

A fi influencer in Romania inseamna poate chiar si mai mult decat un salariu mediu lunar, caci contractele incheiate cu lanturi de hipermarketuri, bauturi alcoolice sau alimente aduc multe zerouri in conturi.

Mihaela Sava, blogger culinar: Poti sa castigi, de exemplu, o postare pe Instagram, intre 50 de euro si cateva mii de euro!

In Romania sunt un million 300 de mii de utilizatori de Instagram, 10 milioane de utilizatori de Facebook si 50.000 pe Twitter.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si