Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Șeful DIICOT a mărturisit în premieră că Elena Dincă ar putea fi complice la crimele lui Dincă

Cele mai grave acuzatii care au fost pomenite oficial, in ultimii 30 de ani, de procurori ar putea sa-l inchida pe viata pe Gheorghe Dinca. In prima conferinta de amploare de la deschiderea cazului seful DIICOT a marturisit in premiera ca Elena Dinca ar putea fi complice sotului, asa cã este cercetata.

A.N.C,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Gheorghe Dinca este acuzat oficial de doua crime- cinci violuri- si profanare de cadavre. Mai mult- procurorii ne confima- in sfarsit- ca in curtea individului din Caracal criminalistii au gasit si alte ramasite umane- ascunse intr-o groapa betonata. Insa- cea mai socanta dezvaluire este aceea ca sotia suspectului ar fi fost complice la orori.

Anchetatorii au extins cercetarile luna trecuta- la o zi dupa ce sotia celui supranumit "monstrul din Caracal"- a dat explicatii procurorilor cu privire la atrocitatile care s-ar fi derulat in casa groazei.Femeia a recunoscut atunci- dupa ore intregi de audieri- ca a stat o luna de zile in Caracal- iar asta se intampla la doua saptamani de cand Luiza fusese rapita. Mai mult- sotia lui Gheorghe Dinca si-a amintit brusc ca a vazut si butoiul in care- trei luni mai tarziu- dupa disparitia Alexandrei- aveau sa fie descoperite ramasite de om- arse- despre care legistii spun ca ar fi ale copilei de 15 ani.

Citeste si: Christian Sabbagh, nuntă și botez în mare secret! Jurnalistul de investigații se cunună în fața lui Dumnezeu cu aleasa lui, Iulia și își creștinează fiul| EXCLUSIV

Citeste si: Categoria de alimente care urmează să se ieftinească în perioada următoare:  Retailerii care vor să elimine de la raft produsele românești pot fi primi amenzi mari- kanald.ro

Citeste si: Bogdan de la Ploiești a făcut, în sfârșit, anunțul despre copiii lui! Manelistul a ținut ascuns faptul că este tată- wowbiz.ro

Citeste si: Prinţesa Martha Louise a Norvegiei și șamanul care susține că a inviat din morți se căsătoresc sâmbătă. Familia regală merge la nuntă- antena3.ro

Citeste si: Iubitul artistei Oana Radu a murit! Alin s-a stins din viață la trei săptămâni după ce a fost incendiat

Citeste si: Cum au câştigat Monica Gabor şi Mr. Pink peste 11 milioane de dolari în doar 6 luni! Afacerea cu băuturi energizante a explodat!

Cat despre presupusa ucidere a Luizei- anchetatorii spun ca exista probe- dar fara sa dea detalii- iar asta a bulversat si mai tare familia fetei.


Mai ales ca Monica Melencu a primit si o scrisoare de la un detinut care pretinde ca il cunoaste pe Dinca si ca fiica ei este vie!

Chiar daca a trecut o luna, si ar fi trebuit sa avem deja raspunsuri, anchetatorii ne transmit ca iau in calcul orice ipoteza. Au cerut sprijin autoritatilor din Italia sa verifice trecutul lui Dinca acolo- dar si posibile legaturi ale familiei cu retele de traficanti.

Astfel de solicitari au ajuns si in Statele Unite ale Americii. Cu ajutorul autoritatilor de acolo- spera sa obtina acces la conturile de Facebook ale lui Gheorghe Dinca. Pana atunci- suspectul pare ca incearca sa dea peste cap toata investigatia.

Chiar daca a trecut o luna, si ar fi trebuit sa avem deja raspunsuri, anchetatorii ne transmit ca iau in calcul orice ipoteza. Au cerut sprijin autoritatilor din Italia sa verifice trecutul lui Dinca acolo- dar si posibile legaturi ale familiei cu retele de traficanti. Astfel de solicitari au ajuns si in Statele Unite ale Americii. Cu ajutorul autoritatilor de acolo- spera sa obtina acces la conturile de Facebook ale lui Gheorghe Dinca.
Pana atunci- suspectul pare ca incearca sa dea peste cap toata investigatia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI