Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Serialul-fenomen „Lacrimi la Marea Neagră” începe la Kanal D, luni, de la 20:00

Serialul turcesc de succes "Lacrimi la Marea Neagra" incepe luni, pe 2 septembrie, aici, la Kanal D! Este o poveste de viata tulburatoare, in care veti regasi o realitate dureroasa a societatii romanesti actuale: violenta domestica. Scenariul si personajele din aceasta productie o vor face un adevarat fenomen si in Romania.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Eroina acestei povesti, Nefes- este o tanara care lupta sa-si recapete libertatea dintr-o relatie plina de violenta si sa depaseasca traumele psihice provocate de aceasta.

Din victima, ea devine o luptatoare, un simbol pentru milioane de femei curajoase care isi iau vietile inapoi si schimba in bine adevaruri ingrijoratoare.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Conform unor statistici recente, in Romania, una din zece femei este victima a violentei domestice, iar astfel de drame pot deveni tragedii! In 2017, 46 de femei si-au pierdut viata in tara noastra, conform datelor oficiale ale Politiei.

Personajul principal va dovedi pe parcursul serialului ca reuseste sa iasa din aceste statistici dramatice.

Fragila Nefes se transforma- din victima, intr-o femeie puternica, hotarata sa-si schimbe soarta si, mai ales, capabila de o mare iubire care o va vindeca.

Serialul fenomen, "Lacrimi la Marea Neagra", care a inregistrat audiente record in Turcia, inca de la primele difuzari, ajunge in Romania, pe micile ecrane, doar aici, la Kanal D.

Va fi difuzat cinci zile pe saptamana, de luni pana vineri, incepand cu ora 20:00.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI