Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Shaorma „cu de toate”, bombă pentru organism

Canicula nu potoleste pofta de shaorma, kebab sau gyros. Astfel de meniuri se vand mai bine ca niciodata, in ciuda avertismentelor venite de la medici. Combinatia "cu de toate" poate fi fatala organismului mai ales in zilele cu temperaturi atat de ridicate.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Le-ar mai trebui doua maini celor care prepara shaorma, kebab sau gyros, la cati clienti le trec pragul la orele pranzului. In ciuda temperaturilor sufocante- cand doctorii ne sfatuiesc sa mancam cat mai usor- combinatiile arabesti sau grecesti de carne- cartofi prajiti- maioneza si ketchup se vind parca mai bine ca niciodata.

Pofticiosii gasesc mereu o scuza pentru o scurta escapada la fast-food!

Nu e de mirare ca vazarile cresc de la o luna la alta si apar tot mai multe shaormerii- ba chiar unele cu program non-stop.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Sunt la indemna oricui, dar- potrivit unui studiu recent- cel mai des sunt vizitate de tinerii pana in 35 de ani, majoritatea barbati.

Tocmai aici e problema, cand apare celebra sintagma „cu de toate”!
O astfel de combinatie e ca o bomba pentru organism- mai ales cand temperaturile de afara sunt extrem de ridicate.

Florin Balanica, specialist in nutritie: O amestecatura de sosuri, o amestecatura de nutrienti si alimente, care, fara dubiu, se digera extrem de greu.

Avem si lipie care este un carbohidrat, am si carne care de obicei este destul de grasa, am si legume, am si cartofi care iar este carbohidrat si este prajit si aceste sosuri care contin o cantitate mare de grasime.

Ar trebui sa fim atenti la combinatii cand avem, totusi, pofta de cate o shaorma sau un kebab.
Am putea- de pilda- sa optam pentru o lipie simpla, carne si o leguma verde.

Nu mai mult!

Consumul excesiv de shaorma „cu de toate” poate provoca tulburari gastrice, spun specialistii sau chiar boli de piele.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI