Pe internet au apărut imagini incredibile cu o mașină a Poliției Locale Constanța, rămasă blocată într-o baltă formată în nisip, pe plajă, dar și cu doi agenți de Poliție care au găsit cele mai creative metode pentru a ieși din această încurcătură.

Momentul inedit a fost observat de un trecător care a filmat întreaga scenă. În imagini se vede cum unul dintre polițiști renunță la încălțăminte și umblă pe plajă desculț, în timp ce altul își pune saci de gunoi peste pantofi.

Cum s-a petrecut totul? Incidentul a ajuns viral pe rețelele de socializare

Incidentul care a devenit viral pe rețelele de socializare s-a petrecut pe un drum tehnologic construit pe marginea plajei Modern din Constanța, pe când aceasta a fost lărgită. În prezent, circulația autoturismelor este interzisă în zonă, chiar și pentru polițiști.

Citește și: Cum va fi vremea în noaptea de Înviere? Meteorologii au anunțat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În zonă s-au format bălți adânci după ce a plouat mai multe zile. Cu toate acestea, din imaginile surprinse de trecător pare că cei doi agenți nu au mai ținut cont de restricții și s-au aventurat într-o misiune imposibilă pe litoralul românesc. 

În imaginile distribuite pe rețelele de socializare se observă cum polițiștii încearcă, așa cum pot, să scoată mașina din balta formată pe plajă. Unul dintre ei este desculț, iar celălalt a apelat la saci de gunoi pentru a-și proteja încălțămintea.

„Ia te uită, măi frate! Maşină de Poliţie din Constanţa, blocată pe plajă. Cum au voie, aştia, mă, pe plajă cu maşina? Poliţistul a coborât desculţ din maşină”,

spune cel care a imortalizat momentul inedit, conform news.ro

masina politie constanta

O mașină a Poliției Locale din Constanța a rămas blocată într-o baltă de pe plajă.

[Sursa foto: Ziua de Constanța Youtube]

Citește și: VIDEO- Chin în trafic, chin în piețe și magazine. În goana după cumpărături, românii s-au înghesuit în trafic, unde au stat cu orele

„Ce-avem noi aici!? Un poliţist care şi-a băgat picioarele în saci de gunoi, care se cam tot trag de pe picioare”, spune un alt bărbat.

Evenimentul petrecut pe plaja din Constanța ar fi adunat mai mult de 20 de spectatori, conform sursei citate anterior. În cele din urmă, agenții de Poliție au reușit să scoată mașina din baltă, cu ajutorul unui șofer care a tractat autovehiculul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si