Close sidebar
Close sidebar

VIDEO "Și după ce murim, rămânem tot noi înșine”. Bărbatul care a revenit din moarte clinică își amintește senzația de "infinit" pe care a avut-o

Un bărbat din Statele Unite a trecut printr-o experiență la limita morții în urmă cu șapte ani, când o operație de rutină la spate a mers prost și el a intrat în stop cardiac. Americanul s-a decis să le dezvăluie tuturor ce a văzut și simțit în acele momente când medicii l-au declarat mort.  

Sorin Negru,

Ash Perrow a revenit din moarte clinică 

[Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Ash Perrow a povestit că s-a simțit „infinit” în timpul experienței avute în apropierea morții. Bărbatul a dezvăluit cele mai mari lecții de viață pe care le-a învățat în urma experienței sale.

Citește și: "Am fost declarat mort timp de 25 de minute după ce am stat la soare”. Un student de 20 de ani a trecut printr-o experiență-limită după o zi de plajă

Bărbatul a crezut că va muri, dar experiența-limită i-a oferit o nouă perspectivă asupra vieții, potrivit Lad Bible.

Ash Perrow a povestit că a intrat în spital pentru o operație la spate, însă chirurgul a atins din greșeală o venă și hemoragia a declanșat alerta la ATI.

Cusându-l după operație și trimițându-l înapoi în secție, medicul nu a rezolvat problema. Ash a simțit multă durere în timpul nopții, iar până dimineața, unul dintre picioarele lui s-a umflat până la „cel puțin dublu față de dimensiunea normală”.

Principala lecție cu care Ash Perrow a rămas după moartea clinică

La un moment dat, când a încercat să se ridice de pe patul de spital, s-a prăbușit în câteva secunde și nu mai respira.

Citeste si: Ea este Liliana, românca ucisă de iubit în Italia. Totul ar fi pornit de la o ceartă- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

În tot acest timp, când medicii au intrat în alertă maximă și au crezut că-l pierd, Perrow a fost treaz și conștient, gândindu-se „Voi fi bine”.

La un moment dat, a auzit echipa de urgență luându-i tensiunea arterială și s-a gândit „Eu mor, asta înseamnă să mori”.

„Experiența mea a fost ciudată, devenisem ondulatoriu, simțeam că mă îndreptam ca niște ondulații în toate direcțiile”, a spus el într-un videoclip pe YouTube.

„A fost infinit, am fost infinit și am continuat să merg și să merg și să merg și mă gândeam „wow, asta este moartea”.

Aspectul cel mai important cu care a rămas după minutele de moarte clinică a fost acela că nu și-a pierdut nicio clipă identitatea.

Citeste si: Tot ce trebuie să știe femeile despre ajutorul social! Cât este cuantumul ajutorului pentru familia cu copii- kfetele.ro

Citeste si: Radu Mazăre, tată a doua oară după eliberarea din închisoare. Roxana a născut un băiețel- radioimpuls.ro

Citeste si: Scandal în AUR. Partidul lui George Simion cere 60.000 de euro pentru un loc de deputat. Ringo Dămureanu: „Voi face un denunț"- antena3.ro

„Am spus: încă sunt eu, am avut acest sentiment al unei esențe a mea, care a fost foarte curios pentru că mereu am crezut că voi muri și că voi deveni un fel de Buddha iluminat sau ceva de genul acesta”, a povestit el.

În schimb, Ash se simțea foarte mult el însuși, nu o ființă impersonală ceea ce l-a determinat să transmită mai departe această lecție: „chiar și atunci când murim, suntem tot noi înșine”.

View this post on Instagram

A post shared by Ash Perrow (@ashperrow)

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI