Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Sicriul cu trupul lui Patrick Ekeng, depus pe stadionul Dinamo! Sotiei fotbalistului i s-a facut rau

Trupul lui Patrick Ekeng a fost adus in aceasta dimineata la stadionul Dinamo si depus in fata tribunei oficiale, jucatorii, antrenorii si suporterii urmand sa-si ia adio de la camerunezul care va fi transporta apoi spre tara natala, unde va fi inmormantat.

C.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Initial, trupul lui Ekeng trebuia depus la 9.30, dar din cauza formalitatilor de la INML s-a intarziat operatiunea.
La stadion au ajuns jucatorii lui Dinamo, insotiti de antrenorul Mircea Rednic. Acesta a parut cel mai afectat dintre toti, cu barba crescuta de o saptamana, de la moartea fotbalistului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Rednic avea si cearcane la ochi, semn ca are multe nopti nedormite dupa tragedia care s-a intamplat vinerea trecuta, la meciul Dinamo-Viitorul. La stadion a ajuns si patronul Ionut Negoita, dar acesta nu s-a salutat cu Rednic, desi a stat destul de aproape de antrenor. Cei doi nu s-au inteles asupra noului contract al lui Rednic, ultimul anuntand ca paraseste echipa.


Putin dupa ora 10.30, pe stadion a intrat si cortegiul funerar. Sotia lui Ekeng, imbracata complet in alb era sustinuta de rude. Iar inainte ca sicriul sa fie scos din masina mortuara, femeia a lesinat. A fost dusa si asezata pe un scaun.

Peste cateva ore, sicriul va fi imbarcat intr-un avion cu destinatia Camerun, acolo unde fotbalistul va fi ingropat.

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI