Fosta concurenta de la Survivor, Simona Hapciuc s-a intors din Republica Dominicana cu dor pentru tinutele de primavara-vara.

„Cu tot dorul din lume, totusi imi place ca sunt acasa, sunt din nou la civilizatie, pot sa ma imbrac, pot sa fiu mai feminina, pot sa ma aranjez si chestiile astea chiar mi-au lipsit acolo”, spune fosta concurentă de la Survivor România.

Simona a recurs la o schimbare de look. Noua coafura ii aduce o stare de bine si se potriveste cu sezonul cald.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

„Primul lucru pe care l-am facut, dupa intalnirea cu Dimi, a fost sa imi tai parul. M-am tuns destul de mult pentru ca acolo stand 8 saptamani fara sampon, fara balsam, ma intorsesem efectiv cu o matura in cap”, povestește Simona Hapciuc.

Simona Hapciuc de la Survivor s-a transformat într-o prințesă

Mereu in pas cu tendintele, luptatoarea din echipa Faimosilor, de la Survivor- s-a transformat in printesa.

Cateva rochii de seara din noile colectii i-au atras atentia.

„Cat mai scurte, cat mai decoltate, sa ma pun in evidenta ca sa zic asa si o sa incerc ceva galben. Am auzit ca este culoarea anului. Sa imi scoata si mie in evidenta putin pielea bronzata. Am mai ramas cu putin bronz de Dominicana”, spune fosta concurentă.

Prima rochie pe care a probat-o a fost una scurta, alba, din tul.

A doua tinuta a fost o rochie rosie, perfect asortata cu rujul de pe buzele Simonei.

„Imi plac foarte mult insertiile din spate cu pietre pretioase si imi plac foarte mult aceste taieturi care lasa tatuajele la vedere. Eu sunt fan tatuaje si imi place sa le arat cu orice ocazie”, spune Simona.

De la printesa la regina a fost doar un pas, odata cu o spectaculoasa rochie lunga, de un galben stralucitor- o nuanta care se afla chiar pe paleta de culori a anului. Rochia, cu sliț si un decolteu generos, i-a oferit Simonei oportunitatea sa isi etaleje tatuajele.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si