Întârzierile pe calea ferată provoacă valuri de revoltă în rândul călătorilor- nevoiți- de cele mai multe ori- să rabde căldura năucitoare în vagoane fără aer condiționat. Unde mai pui că reprezentanții CFR au redus viteza trenurilor. Și incendiile de vegetație stau în calea circulației. Ieri- un tren a făcut nouă ore de la București la malul mării, a transmis Cristian Sabbagh.

Haos pe calea ferată, întârzieri cu duiumul

La 11.30 plecase trenul din București și nici la opt seara nu a ajuns în Constanța. Prima oară s-a defectat locomotiva- iar călătorii au stat în câmp mai bine de trei ore. Apoi- un incendiu de vegetație i-a oprit iar din drum.

Oamenii se plâng că au îndurat chinul de pe lume până la mare. În total au făcut nouă ore.

12 trenuri au fost blocate din pricina incendiului de la Poarta Albă- care cu greu a putut fi stins de pompieri. Dar haosul de pe calea ferată abia acum începe cu adevărat. CFR a anunțat că reduce cu 20-30 km la oră viteza trenurilor din pricina șinelor care se dilată. Asta înseamnă alte întârzieri.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cei care au venit de la Iași au ajuns cu o oră mai târziu. Dar asta ar fi ultima problemă- spun călătorii.

Și nu a fost singurul tren întârziat.

„Ferească Dumnezeu! De ce doamnă? 45 de grade în tren! N-ati avut aer conditionat? Nu, nu a mers deloc! Și întârzierea? 1 oră!”, a spus un român.

Restricția de viteză va fi menținută în acest sfârșit de săptămână, când temperatura de la nivelul șinei va atinge pragul de 50 de grade Celsius, spun reprezentanții CFR.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si