Bogdan își dorește cu adevărat să își găsească sufletul pereche. După ce a realizat că marea lui iubire nu se află printre fetele care se află în acest moment în emisiune, tânărul a luat o decizie surprinzătoare.

„Pentru că nu există nicio fată în partea cealaltă pentru mine și pentru că nu ai adus nicio fată pentru mine în momentul de față(...), fetelor vă aștept cu mare drag.

Am un suflet curat, mare. Sunt pregătit pentru orice dificultate din viața asta. Sunt foarte emoționat pentru că mă gândesc de câteva zile ce să mai fac, dar sper că timpul nu este pierdut și faceți tot posibilul să veniți aici pentru mine, dacă vă doriți acest lucru”, a fost mesajul lui Bogdan pentru toate doamnele și domnișoarele din România.

Citește și: VIDEO „Parcă nu au fost despărțiți niciodată” Fetele din „Casa iubirii”, cu ochii pe Alexandra și Gagea

bogdan casa iubirii, julia casa iubirii

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Sebastian, atac subtil la adresa Robertei de la „Casa iubirii”?! „Tu nu ai niciodată cum”- wowbiz.ro

Fetele, care au ascultat cu atenție monologul lui Bogdan din camera roșie, au fost cu adevărat impresionante, dar și șocate.

L-au aplaudat puternic pe concurent pentru inițiativa sa și l-au încurajat. Nici băieții nu s-au lăsat mai prejos, și l-au aplaudat la rândul lor.

Roberta: „Și acum să vină femeile pe rând la Bogdan. Se face coadă aici.”
Fetele: „El a ales să nu cheme pe nimeni la camera roșie pentru că nu a preferat pe una dintre noi.”

bogdan casa iubirii, julia casa iubirii

Julia a ajuns totuși în camera roșie, alături de Bogdan: „Denisa se aștepta să o chemi”

Chiar dacă Bogdan nu a știut pe cine sau dacă să cheme pe cineva în camera roșie, Julia a fost totuși invitată, pentru a-i da sfaturi de viață, crede tânărul. În fața ei, Bogdan și-a deschis din nou sufletul.

Ajunsă lângă Bogdan, Julia a vrut să afle de ce nu a chemat-o pe Denisa la camera roșie.

Bogdan: „Nu consider că în momentul de față este în casă o fată pentru mine, care să mă atragă pe plan amoros. Îmi doresc să vino o fată și pentru mine.”
Julia: „Denisa se aștepta să o chemi, era între.”
Bogdan: „Eu am avut o discuție cu Denisa până să înceapă camera roșie în care îi spuneam că nu am un interes major pentru ea și că îmi doresc în continuare să cunosc o fată nouă. Nu o consider ceva mai mult decât ceva amical.”
Julia: „Înseamnă că nu ți-a plăcut ceva la ea de te-a dat așa în spate de tot.”
Bogdan: „E o persoană cam impulsivă, aș vrea o fată mai liniștită.”

Citeste si: Sebastian din „Casa Iubirii” a invitat-o pe Julia la biliard. Care a fost reacția tinerei. „Mă gândeam că Patrick ieri ne-a combinat.”- kfetele.ro

Citeste si: Horoscop săptămânal 1-7 iulie 2024: Leii trebuie să își păstreze calmul pentru a face față unor situații neprevăzute. Balanțele nu trebuie să ignore aspectele care țin de sănătate- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO „Dacă pleci înseamnă că renunți și la mine” Roberta il avertizează pe Sebastian! Tânărul și-a pus sufletul pe tavă: „Am avut o zi neagră!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si