Minora și cel poreclit Lucifer ar fi avut o relație amoroasă, iar fata s-ar fi dus de bunăvoie acolo și nu ar fi fost nici torturată și nici forțată să întrețină relații sexuale.

Pe de altă parte, sora suspectului recunoaște că în ultimii doi ani tânărul de 25 de ani a consumat droguri și avea un comportament destul de ciudat. Vă avertizăm că sunt imagini și detalii care vă pot afecta emoțional.

Sora tânărului acuzat că ar fi torturat și violat o minoră în urmă unui ritual satanic susține că adolescenta de 16 ani ar fi avut o relație cu cel poreclit Lucifer și că l-ar fi urmat de bunăvoie printre acele ruine.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Fata spune că a stat de vorbă și cu cei doi tineri care au fost martori și care au filmate o parte din scene explicite în acea noapte de iulie și că niciunul dintre ei nu ar fi consumat droguri, așa cum acuză victima.

Citeste si: Descoperire macabră în Dolj: A fost găsit spânzurat de o cruce din cimitir

Citeste si: Bărbat de 42 de ani, terorizat de șoferul care l-a luat la ocazie: „M-am rugat de el să îmi dea drumul"

Citeste si: Petiție pentru pensionarea la 57 de ani. Zeci de mii de români vor să se retragă din muncă mai devreme

Doar că victima spune altceva, iar anchetatorii tind să o creadă, mai ales că au și dovezi că acolo s-ar fi derulat fapte sinistre. Altfel, nu-și explică lumânările și însemnele satanice descoperite în acea clădire înspăimântătoare.

Cu toate că ar vrea să șteargă rușinea cu buretele- sora suspectului nu poate să-l spele de orice vină, mai ales că nu a fost de față când s-ar fi petrecut ororile și are

încredere oarbă în vorbele lui și ale celorlalți doi martori. E grav, spune ea, că ulterior individul a postat scenele intime pe rețelele de socializare.

Tânăra recunoaște că de mai bine de doi ani, din pricina anturajului, Iulian se comporta straniu. S-ar fi apucat să consume droguri și spunea mereu că nu se mai regăsește.

S-a apucat să consume droguri și a urmat un tratament ca să scape de acest viciu. A fost condamnat pentru furt, iar apoi s-a dus în străinătate, la părinți, cu speranța că va reveni pe căile firești ale vieții.

Acum este arestat preventiv și există șanse să nu scape prea curând de după gratii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si