Tot ce mi-am dorit a fost să ies de acolo teafără. Chiar îmi tremură și acum picioarele …”, a declarat Ioana Simion. Ea ar fi fost lovită de Ilie Năstase aseară, în vila de lux din nordul Capitalei. Singura scăpare a brunetei ar fi fost agenții de poliție.

Aseară, în jurul orelor 20, soția fostului tensmen a sunat la numărul unic de urgență 112 și le-a spus polițiștilor că este agresată fizic de Ilie Năstase.

Citeste si: Motiv incredibil. De ce a scăpat Ilie Năstase de plângerea penală după ce a bătut-o pe Ioana Simion

Ioana Năstase, scăpată de furia soțului

În doar câteva minute, a ajuns acasă la cei doi echipajul de poliție ce avea să o scape pe Ioana Simion de furia soțului.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

" Pentru mine e foarte important că am reușit să scap teafără pe ușă. Nu vreau să stau cu teamă că mi se poate întâmpla ceva rău. Eu abia venisem de la munte, am servit masa împreună, totul era ok", a povestit femeia.

După ce agenții au ajuns acolo, Ioana a decis să NU depună plângere împotriva fostului tensimen. Polițiștii i-au oferit chiar și ocazia să completeze un ordin de protecție provizoriu, dar sotia lui Ilie Nastase a considerat că nu este necesar.

"Totul a pornit de la o chestie banală. Era liniște și pace și deodată… Tot ce pot să spun e că el e încărcat din alte părți și vine și se răzbună pe mine. Nu știu ce să vă spun, că acum sunt și sub șoc. M-am speriat foarte tare!"

Ilie Năstase: "Nu îmi aduc aminte" 

Ilie Năstase, însă, a negat acuzațiile.

"Ce a apărut? Că mi-am bătut soția? Așa spune ea? Nu îmi aduc aminte. Nu a făcut plângere pentru că mă respectă? Dacă așa zice ea, întrebați-o pe ea mai bine…”, a declarat Ilie Năstase pentru ProSport.

Cei doi nu au mai putut fi contactati astăzi pentru a-şi exprima alte puncte de vedere.

Cert este că Ioana Simion a refuzat să mai depună plângere împotriva fostului tenismen. Un nou dosar penal îl poate duce pe Ilie Năstase în spatele gratiilor- asta pentru că în vara anului 2019 a fost condamnat definitiv la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu amânarea executării pedepsei.

Astfel, dacă în următorii doi ani fostul tenismen va comite altă faptă penală, va trebuie să execute ambele pedepse.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si