Close sidebar
Close sidebar

VIDEO Spectacol inedit la Teatrul de Operetă: Tangoul a fost vedeta

Spectacol de dans inedit în foaierul Teatrului de Operetă Ion Dacian, unde tangoul a fost vedetă. Spectacolul combina tangoul cu un cadru intim și personal, ceea ce l-a făcut foarte atrăgător pentru participanți.

Redactia Stirile Kanal D,

Spectacole inedite la Teatrul de Operetă [Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

"Vă invităm acum să facem parte dintr-o poveste cu iz romantic, în care dansul este vedetă. Un spectacol inedit a transformat foaierul Teatrului de Operetă în scenă de dans. Și nu orice fel de dans, unul pentru care pasiunea este elementul cheie: tangoul", a spus Cristina Dorobanțu.

Evenimentul a început cu câteva cupluri de dansatori profesioniști, iar mai târziu, invitații s-au alăturat pe ringul de dans cu mult entuziasm. Atmosfera a fost animată de la început, publicul profitând de această oportunitate pentru a ieși din rutina zilnică.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Spectacolul face parte dintr-o serie de activități care promovează cultura în spațiul public, având loc în fiecare joi seară. Aceste evenimente includ nu doar dansuri, ci și seri de poezie și lectură, dorindu-se astfel crearea unui spațiu cultural divers pentru publicul iubitor de operetă.

Teatrul de Operetă Ion Dacian își propune să facă din astfel de evenimente o tradiție, organizându-le pe tot parcursul anului. În acest sezon, teatrul își va încheia stagiunea cu premiera spectacolului 'Prințesa Circului' în regia lui Beatrice Rancea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI