O nouă zi în „Casa Iubirii” nu pare că a început deloc bine pentru Ștefania. Destul de tristă, concurenta a încercat să păstreze distanța de Cosmin, chiar dacă tânărul voia să afle ce o frământă și mai ales dacă poate să îi fie alături. 

stefania casa iubirii, cosmin casa iubirii, concurenti casa iubirii

Ștefania i-a spus lui Cosmin ce simte cu adevărat. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: VIDEO "M-am simțit trădat". Relația dintre Cosmin și Ștefania, pusă la grea încercare! Tensiunile sunt la cote maxime, după venirea lui Antoni: "M-ai pus într-o postură penibilă"

Ștefania i-a mărturisit lui Cosmin că se simte sufocată: „Mă lași?!”

Ștefania nu s-a mai abținut și i-a mărturisit lui Cosmin că se simte cu adevărat sufocată. Imediat, Cosmin a încercat să o liniștească pe Ștefania, oferindu-i asigurări că nu o va abandona și că o să-i fie în continuare alături. 

Cosmin: Uită-te la mine!
Ștefania: Mă lași?! Nu pot să respir! Lasă-mă!
Cosmin: Hai, gata. Trebuie să te liniștești, nu te las.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Starea tinerei nu s-a îmbunătățit deloc, lucru observat și de Robi, care a vrut să destindă puțin atmosfera din ce în ce mai încărcată. Chiar și așa, Ștefania nu a fost deloc bucuroasă de situația în care se afla. 

stefania casa iubirii, cosmin casa iubirii, concurenti casa iubirii

Cosmin nu a rămas indiferent la spusele tinerei. 

[Sursa foto: Captură YouTube]

Foarte concentrat pe ceea ce a aflat de la concurentă, Cosmin i-a promis acesteia că o să îi fie alături chiar dacă se confruntă cu ceva mai serios, precum o problemă de sănătate.

„Poți înțelege că eu sunt aici, cu tine, și orice ar fi nu te abandonez. Ți-am spus chestia asta. Nu ești singură, ești cu mine aici. Liniștește-te. Dacă ai ceva probleme de sănătate mergem la un control, mergi... că nu pot să merg, deși aș vrea”, i-a mai spus Cosmin Ștefaniei.

Citește și: "Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si