Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Străinii, impresionați de târgul de Crăciun din Sibiu: „Este la aceleși nivel cu Viena”

Sibiul se află pe lista destinatiilor preferate de turistii amatori de targuri de Craciun din Europa. Atmosfera de poveste din Piata Mare atrage oameni din toate colturile lumii. Toti sunt captivati de ceea ce gasesc pe meleagurile romanesti si deja isi fac planuri sa revina si anul viitor.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Atmosfera desprinsa parca din basme de la Targul de Craciun din Sibiu ii fascineaza pe turistii straini care ajung in Piata Mare din oras.

Proiectiile de pe cladriile din jur, bradul urias, cupola de lumini si casutele pline cu bunatati si cadouri de sarbatori sunt pe placul asa-zisilor „vanatori de targuri de Craciun”.

Citeste si: VIDEO| Smart-shopping pentru cadourile de Crăciun

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Turist: Avem o tradiție, în fiecare an mergem în alt târg de Crăciun. Nu am auzit niciodată de Sibiu, dar este frumos și sunt mulți oameni prietenoși aici.

Turistă: Am venit aici special pentru Târgul de Crăciun. Ne palc luminile și decorațiunile de sărbători, este chiar frumos.

Turistă: Am fost la Viena anul trecut. Este la aceleși nivel cu Viena.

Cele mai cautate produse de la targul de craciun sunt vinul fiert si aranjamentele din fructe deshidratate cu scortisoara si anason.

Aseara, in targul de Craciun de la Sibiu, abia daca mai aveai loc sa arunci un ac. Vizitatorii s-au inghesuit sa faca fotografii cu bradul impodobit si sa se urce in roata panoramica.

Aceasta are 22 de metri inaltime si ofera o priveliste superba asupra intregului targ.Un bilet costa 20 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copii.

Citeste si: Anunț de ultimă oră din partea ANM. Ninge sau nu de Crăciun?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI