Dupa ce saptamana trecuta a anuntat ca vrea sa limiteze la 12 calatorii gratuitatea studentilor pe tren, acum vrea si sa ii oblige pe acestia sa ramana cativa ani sa munceasca in Romania, pe motiv ca statul ar cheltui mult pentru educatia lor.

Eugen Teodorovici crede ca statul cheltuie prea multi bani atat cu studiile cat si cu facilitatile de transport in comun- asa ca se gandeste cum i-ar putea obliga sa munceasca in tara dupa ce termina facultatea.

Citeste si: VIDEO| Două măicuțe au făcut un scandal monstru pe o stradă din Vaslui

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Țeapă la Untold! Un escroc vindea bilete false de ani de zile

Citeste si: VIDEO| Haos în aeroport! Sute de pasageri au fost blocați la intrarea în țară

Vestea i-a suparat pe tineri- care spun ca nimeni nu ar pleca daca si-ar gasi de lucru si ar fi bine platit.

Adriana este studenta in China- stat comunist- dar spune ca niciodata nu i s-a pus vreo conditie, cu toate ca acolo se investesc multi bani in educatia ei.

Nu e prima oara cand se aduce in discutie acest subiect. In februarie 2017- Academia Romana venea cu o propunere similara.

Adica, cei care au restante, repeta anul sau studentii care au peste 26 de ani, nu ar mai beneficia de aceasta gratuitate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si