Julia nu a reușit să își găsească dragostea în emisiune, dar se pare că nici afară nu are prea mult noroc. Nu mai e un secret că, în timpul liber, lucrează într-un club, unde se face remarcată și unde are ocazia să întâlnească diferiți băieți.

Chiar și așa, nu face compromisuri de dragul de a intra într-o relație, dovadă în acest sens stând chiar mărturisirea pe care i-a făcut-o lui Patrick, și anume, aceea că apelează la șiretlicuri pentru a se „strecura” din anumite situații.

Citește și: VIDEO „Dacă pleci înseamnă că renunți și la mine” Roberta il avertizează pe Sebastian! Tânărul și-a pus sufletul pe tavă: „Am avut o zi neagră!”

julia casa iubirii, patrick casa iubirii, casa iubirii concurenti

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Mai exact, în discuțiile ipotetice despre șansele pe care le au ca să formeze un cuplu, Patrick a menționat i-ar fi greu să accepte faptul că, în timpul liber, Julia lucrează într-un club, acolo unde poate fi curtată de mulți bărbați. În acel moment, concurenta a ținut să-l pună în temă cu ce fel de metode abordează bărbații pe care nu îi place- spunându-le că este măritată, doar pentru a evita propunerile acestora.

Patrick: „Dar tu lucrezi la club, ești curtată de băieți.”
Julia: „Ce treabă are asta?”
Patrick: „Eu aș fi gelos.”
Julia: „Uite, întreabă pe Rebeca, că eram cu Rebeca și cu Ștefania, când a venit un băiat la mine și mi-a cerut numărul de telefon sau Instagram-ul și i-am spus că „nu ți le dau”.

M-a întrebat de ce și i-am zis că sunt măritată.”
Virginia: „Că nu ți-a plăcut de el.”
Patrick: „Ai văzut? Dar dacă îi plăcea?”
Virginia: „Dar dacă ar avea iubit, nu i-ar mai plăcea de nimeni.”

Julia: „Exact. Și cred că m-ai văzut, când îmi place cineva, că sunt pe acel cineva. Nu există stânga-dreapta…”

julia casa iubirii, patrick casa iubirii, casa iubirii concurenti

Julia nu ar refuza o relație cu Patrick?! 

Mai mult, Julia i-a dat de înțeles lui Patrick faptul că îl are la inimă și că îl poate vedea chiar mai mult decât un prieten, deși până acum nu s-a pus problema de a vedea relația lor de prietenie în alt fel decât așa cum este în prezent.

Virginia: „Julia te place.”
Patrick: „Aoleu!”
Julia: „Dar am zis dintotdeauna că am o părere foarte bună despre tine.”
Virginia: „Dar nu-și dă voie mai mult, pentru că ați pornit pe drumul prieteniei. Tu nu inspiri încredere, oricum ești plictisit.”

Julia: „Nu-i adevărat. Cum adică?”

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro

Citește și: VIDEO "Vreau să mă apăr". Ștefania, cu ochii în lacrimi. Curg acuzații grave pentru Cosmin, după viralizarea mai multor conversații incriminatorii. Andreea Mantea a dezvăluit adevărul

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si