Bianca le-a explicat băieților cum se raportează la o viitoare relație. Dacă se simte nesigură sau mai are nevoie să-l cunoască pe un băiat, nu se aruncă cu capul înainte.

Citește și: VIDEO. Bianca sau Giuly? Robert din "Casa Iubirii" a spus în sfârșit pe cine alege

"Eu sunt singură de trei ani de zile. Dacă eu am stat trei ani de zile și nu am găsit pe nimeni, nu-i ăsta momentul în care să zic gata, intru într-o relație în maxim o săptămână?"

"Pot să fac în fiecare săptămână câte un cuplu cu cineva", i-a explicat Bianca lui Ștefan modul în care gândește o relație cu un băiat.

"Dacă am stat singură până acum, mai bine deschid ochii de la început, văd ce e de văzut și dacă e să fie este. Și dacă nu, nu", spune concurenta din Casa Iubirii.

"Corect, Bianca", i-a dat dreptate Robert.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Discuția a fost lansată de Ștefan care este preocupat de interesul lui Marius pentru partenera lui, Aleyna.

Bianca, atacată pentru relația cu Marius

Bianca a fost acuzată că nu a fost suficient de sinceră cu Marius. "Mie nu mi-a plăcut că nu i-ai zis lui Marius: Nu am nimic cu tine!", a reacționat Robi.

Concurenta spune că a realizat că nu este atrasă de Marius și că și-a răspuns singură la toate dubiile.

Acela a fost momentul în care l-a respins pe Marius.

Robert din "Casa Iubirii" i-a declarat recent Biancăi că o vede ca pe o posibilă iubită, însă nu i-a plăcut că se simte împins de la spate de ceilalți să intre într-o relație cu ea.

"Bianca, tu ai spus că mă vezi ca pe un potențial iubit. Eu am răspuns la fel. În virtutea acestui fapt, noi automat suntem împinși să fim împreună", spune Robert.

Bianca nu crede că sunt deloc împinși de la spate să fie împreună. "O să ne cunoaștem pe parcurs", a spus ea.

"Mi-au fost aruncate cuvinte urâte"

Legat de relația cu Marius, Bianca spune că nu a vrut să-l rănească. "Eu vreau să fiu cât mai blândă. Mi-au fost aruncate cuvinte grele, cuvinte urâte".

Lui Robi i s-a părut că l-a ținut cald pe Marius și nu i-a spus mai devreme că nu are chimie cu el.

"Nu e ca și cum am vorbit cu el 3 săptămâni și după aia i-am zis: Nu mai îmi place. Am zis că nu prefer să-l țin blocat", a explicat Bianca.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si