Nepăsarea autorităților a condamnat la suferință trei surori din Mureș. Una dintre ele, bolnavă psihic, fusese filmată în urmă cu câteva luni în timp ce era nimicită în bătaie de mamă, dar nici poliția, nici cei de la protecția copilului nu au luat măsuri, deși aveau imaginile groazei în față. Acum și-au dat seama că agresiunile au continuat.

Ba mai mult, o soră de-a fetei ar fi fost agresată sexual de concubinul femeii. Atenție, sunt imagini și detalii cu un puternic impact emoțional, a transmis Cristian Sabbagh.

Surori „uitate” de autorități în iadul de acasă

Imaginile extrem de dure șocau și revoltau deopotrivă România prin luna aprilie. O mamă doar cu numele își bătea crunt fata de douăzeci de ani grav bolnavă cu o țeavă. Concubinul, cu sângele la fel de rece, nu doar că privea scenele de cruzime demne de evul mediu, ci le și filma. Din când în când îi mai cerea monstrului să oprească agresiunea, dar fără să intervină.

După ce imaginile orori au ajuns în spațiul public, autoritățile spuneau că totul s ar fi petrecut prin decembrie anul trecut și că ar fi declanșat anchete, iar cei doi indivizi veneau cu explicații bizare și contradictorii.

Ceva trebuie să pui... dacă nu o pui în frică, zicea mama fetei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

A fost o glumă, că dacă era bătută sigur, eu n-o filmam, că nu sunt așa prost să filmez dacă o bat, dar eu am declarat că nu a fost bătută și nu este, declara concubinul mamei.

Pe numele mamei violente s-a deschis dosar penal, însă ce e de-a dreptul îngrozitor abia acum urmează. Cum nici polițiștii, nici procurorii n- au luat măsuri cu privare de libertate, chinul fetei agresate a continuat. Ba mai mult, s- a descoperit acum că și sora ei avea parte de un tratament greu de descris în cuvinte. Concubinul femeii o abuza sexual se pare.

S-a stabilit faptul că în perioada iulie două mii douăzeci și patru și până la începutul lunii septembrie două mii douăzeci și patru, o femeie de patruzeci și opt de ani și un bărbat de aceeași vârstă din Cipău, ar fi exercitat asupra celor trei fiice ale femeii de opt, zece și douăzeci și doi de ani mai multe acte de violență. De asemenea, bărbatul în cauză, ar fi exercitat față de una dintre minore acte de agresiune sexuală, au transmis autoritățile.

Abia acum a fost pus piciorul în prag. Cei doi concubini au fost arestați preventiv, iar cele trei surori au ajuns în grija celor de la protecția copilului, cei care n- au văzut și n- au auzit nimic până acum. Cu toate că satul vuia de ce se petrecea în familia respectivă.

Psihologii spun că fetele au nevoie de multă consiliere mai ales că una dintre ele, cea bătută crunt cu țeava are dizabilități.

Citeste si: VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”- kfetele.ro

Citeste si: Tito Jackson, fratele lui Michael Jackson și membru al trupei Jackson Five, a încetat din viață. Ce i-ar fi provocat sfârșitul- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Se spune că mama își apără puii, copiii, cu prețul vieții. Nu se mai întâmplă acest lucru, se pare că mama are cu totul alt target în viață. Autoritățile rămân nepăsătoare poate, mute, nefăcând nimic și neimplicându- se. Dacă bagi capul în pământ, înseamnă că nu se întâmplă, nu există aceste evenimente și aceste probleme, a transmis un psiholog.

Mama fetelor și concubinul vor fi judecați pentru violență în familie, rele tratamente aplicate minorului și agresiune sexuală


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si