Satul lui Moș Crăciun este tărâmul magic pe care cei mici și cei mari își doresc să-l descopere deopotrivă. Cum arată cu adevărat acesta, ce pot face toți cei ajung acolo și ce surprize are Moșul pentru copiii care îi trec pragul, aflați din materialul realizat de colegii mei, Mădălina Bichir și Mihai Știrbu, a transmis Silvia Ioniță.

Surprizele din casa lui Moș Crăciun

Moș Crăciun este cel mai îndrăgit personaj în perioada sărbătorilor de iarnă. În noaptea de 24 spre 25 decembrie, bătrânelul rotofei cu barbă albă și lungă, coboară pe horn și le aduce cadouri copiilor care au fost cuminți tot anul. Cu toții ne-am întrebat unde e casa lui Moș Crăciun și ce face el în restul anului, până când împarte cadouri copiilor în noaptea de Crăciun.

"Casa lui Moș Crăciun se află chiar pe linia Cercului Arctic. Iar acum suntem cu un pas mai aproape de Polul Nord, mai exact la 2.500 de km de acesta", a transmis Mădălina Bichir, jurnalist Știrile Kanal D.

Satul lui Moș Crăciun este situat la aproximativ 8 km nord-est de Rovaniemi. Odată ajunși acolo, cei mici și cei mari vor simți că au pășit într-un loc magic. Satul este decorat cu mii de luminițe colorate, ghirlande și clopoței care creează o atmosferă de basm

"Wow. E incredibil. Și foarte frig, de asemenea. Abia am ajuns și plănuim să îl vizităm pe Moș Crăciun", a spus un vizitator.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Suntem din Polonia și e prima dată când venim aici. E foarte frumos. Noi în Polonia nu avem iarnă acum, iar acest loc e frumos!", a spus un vizitator.

Biroul lui Moș Crăciun este unicul loc de întâlnire a sute de mii de vizitatori din întreaga lume care vor să-l vadă pe cel mai simpatic bătrânel. Îndrăgitul Moș nu lucrează numai de sărbători, fiind prezent la datorie, pentru public în fiecare zi a anului!

"Acesta este locul unde se întâmplă magia! Aici este căsuța lui Moș Crăciun, aici îl puteți vedea, vă puteți întâlni cu el să îi lăsați lista de dorințe, dar trebuie să vă înarmați cu multă răbdare pentru că timpul de așteptare poate ajunge și la o oră", a transmis Mădălina Bichir, jurnalist Știrile Kanal D.

"Turiștii au diverse activități. Pot merge în safari cu husky, cu sania trasa de reni, merg în padurea laponă în casa lui Moș Crăciun și moșul îi primește să le dea cadouri, pot face ice-karting. Să facă ski, pentru că în apropiere e și stațiunea Levi, care are 45 de pârtii dintre care 15 au nocturnă", a declarat Marius Berca, reprezentant agenție de turism.

Tot aici găsiți cel mai renumit oficiu poștal din toată lumea, unde puteți trimite în orice zi o scrisoare persoanelor dragi, cu însemnele. Scrisoarea va ajunge întotdeauna în ajunul Crăciunului, un cadou cu adevărat surprinzător. La rândul său, Moșul primește sute de mii de scrisori din toată lumea.



Îi scriu o felicitare bunicii. I-am spus că îi scriem din Laponia și că îi dorim tot ce e mai bun, a spus un vizitator.

Copiii care nu pot ajunge să-l viziteze pe Moș Crăciun în Finlanda își pot trimite scrisorile în Laponia la adresa afișată pe ecran.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citește și: Exclusiv! Care este trucul pentru un cozonac delicios. Secrete din bucărie, pentru cele mai bune dulciuri, chiar din partea unui specialist ”Cozonacii cu pastă de fistic și ciocolată albă sunt vedetele”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si