Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Tânăr dus pe brațe la ambulanța care nu a putut ajunge la el din cauza drumului prost

Este strigator la cer ce se intamplă pe o stradă din Brăila. Din cauza lucrarilor care fac soseaua impracticabilă, un tanar a fost la un pas de moarte, pentru că ambulanta nu a reusit sa ajungă la el. Barbatul de 30 de ani a fost cărat pe brate zeci de metri, pană in locul in care se afla ambulanta.

D.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Soseaua desfundata de la un trotur la altul este in Braila. Oras european cu drumuri de tara. Cand cineva are nevoie de ambulanta, asa cum s-a intimplat zilele trecute cu un barbat de 30 de ani, salvarea trebuie sa-l astepte unde se termina asfaltul.

Printre gropile in care o roata de masina intra cu totul, nici cu piciorul nu poti razbate. Culmea, strada a fost decopertata pentru a fi modernizata, iar localnicii se chinuie in fiecare zi sa treaca peste ea.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Tanarul care avea nevoie urgenta de ajutorul doctorilor a ajuns la salvare dus de rude pe brate. Lucrarile care treneaza de luni de zile au facut imposibila deplasarea ambulantei pana la casa omului.

Pentru echipele de interventie situatia nu este deloc straina. Zilnic trebuie sa gaseasca solutii ca sa isi faca meseria.

Localnicii sperau ca santierul sa fie inchis de mult, dar sustin ca nu au mai vazut muncitori inca de cand a inceput lucrarea.

Varianta directorului firmei care face reparatiile este ca trebuie sa treaca mai mult timp intre etapele de executie.

Conform termenului initial, strada ar trebui sa fie gata la sfarsitul acestui an. Brailenii care au ghinionul sa locuiasca pe strada ce nu se mai repara asteapta sa vada minunea. Pana atunci, cu putin noroc, nu va avea nevoie nimeni de ajutor in situatii critice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI