Miercuri după-amiază, o scenă a fost filmată în centrul Timișoarei, atunci când o tânără tocmai se drogase cu drogul Zombie.
Aceasta a fost surprinsă în dreptul stației de Tramvai de la Catedrala Mitropolitană, fără măcar să se miște și a fost filmată în timp ce stătea cu mâinile atârnate pe lângă corp.

Citește și: Informații despre drogul „tranq”. Le mănâncă pielea consumatorilor și face ravagii pe străzi

Un trecator a incercat sa-i vorbeasca si a sunat la 112 sa ceara ajutor.

Acest drog, în fapt un halucinogen puternic, are în compoziție plante otravitoare si substante chimice pentru combaterea daunatorilor, spun specialiștii.

Citește și: Deepfake este noua formă de viol de pe internet. În ce constă fenomenul și ce pot face victimele sale pentru a se apăra

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Informații despre drogul „tranq”. Le mănâncă pielea consumatorilor și face ravagii pe străzi

Drogul „tranq” face ravagii în rândul tinerilor. Substanța interzisă le mânâncă pielea consumatorilor și face ravagii în America. Un drog extrem de periculos  face ravagii în America. Substanța interzisă le mănâncă la propriu pielea consumatorilor. Oamenii mor pe capete, iar cei care scapă cu viață ajung la amputare. 

Acest tip de drog este un tranchilizant pentru animale, cunoscut și sub denumirea de xilazină. Situația este îngrijorătoare în America, unde zeci de mii de oameni mor anual din cauza consumului de substanțe interzise.

Citește și:  Un tânăr de 17 ani a fost reținut de polițiștii de la investigaţii criminale din Bacău

Drogul Tranq îi ucide pe consumatori

„Tranq” nu numai că îi ucide pe consumatori, ci le provoacă răni atât de serioase încât se ajunge la amputare din cauza gradului de putrezire a pielii. Substanța le dă oamenilor o dependență foarte puternică, iar majoritatea nu pot renunța nici dacă își doresc.

Citește și: Un copil de 5 ani a ajuns la spital după ce a băut insecticid

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Substanța interzisă îi face pe consumatori să intre într-o stare de semiconștiență, iar pielea ajunge să aibă o crustă solzoasă, care dacă nu este tratată se ajunge la amputarea membrelor. Dependența este atât de mare încât consumatorii simt o nevoie constantă de a intra în starea respectivă.

Citește și:  Mascații au descins la doi angajați ai penitenciarului Giurgiu. Cei doi sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de înșelăciune

„Tranq practic zombifică trupul oamenilor. Până acum nouă luni, nu am avut niciodată răni. Acum, am găuri în picioare și tălpi”,  a spus Sam.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si