„Scene halucinante au fost filmate în Bihor, unde un tată și fiul său au fost loviți intenționat cu mașina, de un vecin băut. Victima era și cu fiica sa, dar aceasta a scăpat teafără. Tatăl și băiețelul au fost răniți, iar agresorul a fost reținut pentru 24 de ore. Vă avertizez, urmează imagini și informații care vă pot afecta emoțional”, a transmis Christian Sabbagh, prezentatorul Știrilor Kanal D.

Tată și fiu, loviți intenționat cu mașina de un vecin băut

Camerele de supraveghere instalate pe o casă din apropiere au surprins întreaga scena. În imagini se vede cum șoferul în vârstă de 54 de ani așteaptă să treacă turma de vaci iar apoi accelerează și îi lovește din plin pe bărbatul care își ținea fiul de doi ani în brațe. Victima de 34 de ani şi băiețelul sunt aruncaţi în șanțul de pe marginea drumului.
„Când m-am întors, atunci a venit și m-a lovit, m-a aruncat în șanț, cred că vreo 7 metri, pe băiețel l-am scăpat din spate. S-a lovit la față, tot a fost de sânge, cu vânătăi pe față”, a spus bărbatul lovit de mașină.

Citește și: VIDEO- Sfârșit fulgerător pentru un tânăr de 18 ani din București! Băiatul erau pasionat de fotbal și avea tot viitorul înainte

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„L-a acroșat până în șanț, copilul a ajuns aici în șanț și soțul de beton acolo s-a lovit. Fetița era pe margine. Da, a frecat-o și pe ea aici la spate. Se vede pe camere că a ajuns-o și pe fetiță”, a mărturisit soția victimei.
La scurt timp, agresorul se întoarce și încearcă să îi accidenteze încă o dată. Norocul a fost ca bărbatul reușise să dea copiii în grija unui vecin.


„A venit iar înapoi cu băiatul lui, să-l mai lovească o dată, numai intenția asta o putea avea”, a spus vecinul bărbatului.
După acest incident, agresorul a coborât din mașină și și-a amenințat vecinul cu un cuțit.
„S-a dat jos din mașină, a făcut un pas, doi spre mine. A luat un cuțit și avea un spray, a zis ceva, nu mai știu ce, deoarece copilașii plângeau. A mai stat două-trei secunde apoi s-a urcat în mașină și a plecat acasă”, a mai adăugat bărbatul accidentat.
Polițiștii l-au săltat de acasă, iar analizele au arătat că băuse înainte de a urca la volan. Mama celor doi copii spune că micuții au rămas traumatizați.
„Fetița nici nu mai vrea să vorbească, numai cu degetele în urechi stă, trebuie să o duc la psiholog”, a spus femeia.
Bărbatul în vârstă de 54 de ani a fost arestat preventiv 30 de zile pentru tentativă de omor calificat. Se pare ca individul este cunoscut pentru comportamentul agresiv, iar in trecut ar fi bătut-o crunt și pe mama victimei sale de acum.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si