Sunt lacrimile unei tinere mame care de acum trebuie să-și crească singură fetița de 3 ani și cei doi băieței în vârstă de 6 și 8 ani. Noaptea trecută, soțul ei a murit pe secția de terapie intensivă a Spitalului Județean Constanța. Tânărul de 32 de ani a ajuns în comă aici după ce a fost împușcat în cap de un polițist.

Pentru Nicolae drumul către moarte a început marți seară. Atunci, bârbatul a fost luat de acasă de un prieten care l-a convinsă să meargă cu mașina unui individ pe care Nicolae nu-l cunoștea. Omul nici nu avea habar că așa zisul șofer nu are permis și ca băuse.

Proprietarul masinii- care ieri, la audieri, le-a spus politistilor ca masina i-a fost furata de niste necunoscuti- este de fapt soferul fara permis. S-a certat cu iubita sa chiar inainte sa fie oprit de politie, iar femeia i-a spart parbrizul masinii cu o lopata.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: El este bărbatul împuşcat în cap şi ucis de poliţişti la Constanţa. A lăsat trei copii orfani

Omul a pornit la drum cu geamul spart, asa ca oamenii legii au vrut sa-l opreasca. Doar ca soferul n-a mai oprit, iar in goana nebuna, politistii au tras o ploaie de gloante.

Doua dintre acestea l-au strapuns pe Nicolae, care se afla, nevinovat, pe bancheta din spate a autoturismului.



Politistii care au deschis focul sunt acum cercetati penal de procurori.

Intre timp, soferul care a fugit de oamenii legii este cercetat pentru conducere fara permis, conducere sub influenta alcoolului si ucidere din culpa.

Citeste si: Bărbatul care s-a împuşcat într-un poligon a lăsat un mesaj de adio


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si