„Taylor Swift este marea câștigătoare a premiilor Grammy, decernate în urmă cu doar câteva ore, la Los Angeles. Artista a luat, pentru a 4-a ora premiul Albumul Anului și a înregistrat, astfel, o premieră absolută. O surpriză plăcută a fost și artista Miley Cyrus, care a plecat acasă cu mai multe trofee”, a transmis Silvia Ioniță, prezentatoarea Știrilor Kanal D.

Taylor Swift și Miley Cyrus, câștigătoarele premiilor Grammy

Taylor Swift a scris istorie în urmă cu câteva ore, la gala de decernare a premiilor Grammy. Superstarul a câștigat marea statuetă la două categorii: albumul anului și cel mai bun album pop. Este a patra oară când vedeta își adjudecă premiul și marchează o premieră absolută în istoria galei. Îmbrăcată într-o rochie albă, lungă, cu o crăpătură adâncă pe picior, Taylor a accesorizat ținuta cu sandale și mănuși lungi, de culoare neagră.
„Tot ce vreau este să continui să fac asta, vă mulțumesc foarte mult că mi-ați dat ocazia să fac ceea ce îmi place atât de mult. Sunt în stare de șoc! Mulțumesc atât de mult”, a declarat Taylor Swift.
Simpatica cantăreață Miley Cyrus a avut un impact uriaș anul acesta, cu single-ul „Flowers”, care a urcat rapid în topul preferințelor publicului, dar si ale criticilor. Miley a câștigat premiile pentru „cea mai bună interpretare pop solo” și pentru „înregistrarea anului”.

Și pentru Miley această gală a reprezentat o premieră, acestea fiind primele premii Grammy din cariera sa. Artista a făcut senzație la gală și a afișat o formă de zile mari, cu un fizic extrem de bine tonifiat, pus în evidență de ținutele sexy care, de altfel, au și consacrat-o.

Citește și: Cine sunt câștigătorii la Premiile Grammy 2024. Premieră istorică: Taylor Swift a câștigat trofeul pentru a patra oară

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

„Acest premiu este incredibil, dar sper să nu schimbe nimic pentru că viața mea era frumoasă și ieri. Nu toată lumea din lume va primi un Grammy, dar toată lumea din această lume este spectaculoasă”, a spus Miley Cyrus.
La categoria „cântecul anului" cântăreața americană Billie Eilish a câștigat trofeul cu single-ul „What Was I Made For?", un cântec compus pentru coloana sonoră a filmului „Barbie". Premiul i-a fost înmânat de Lionel Richie, iar vestea a luat-o cu totul pe neașteptate pe cântăreață, care aproape a izbucnit in lacrimi.
„Vreau doar să le spun tuturor din această categorie... A fost o listă nebună de oameni incredibili, artiști incredibili, muzică incredibilă. Mă simt incredibil! La naiba! Wow, sunt șocată”, a declarat Billie Eilish.
Cea mai spectaculoasă și surpinzătoare apariție a serii a fost, însă, artista Celine Dion. Diva, în vârstă de 55 de ani, retrasă din lumea muzicii din cauza unor probleme de sănătate, a fost cea care i-a înmânat marele premiul lui Taylor Swift. Însă, înainte de moment, vedeta a avut un discurs emoționant.
„Vă mulțumesc tuturor! Și eu vă iubesc! Arătați minunat! Când spun că sunt fericită să fiu aici, chiar vorbesc din toată inima”, a spus Celine Dion.
Premiile Grammy de anul acesta, ajunse la cea de-a 66-a ediție, au totalizat 94 de categorii, iar printre artiștii care au susținut spectacole pe scena din Los Angeles s-au numărat U2, Olivia Rodrigo, Bilie Eilish, dar și rapperul Travis Scott. 

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Gestul cutremurător făcut de soțul Ancăi Molnar la trei săptămâni de la moartea ei: ”Totul pare un vis urât care nu se mai termină”- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si