Close sidebar
Close sidebar

VIDEO "Te joci! Să nu-ți pară rău" Scandalul continuă între Teodora și Robi, sătul până peste cap de comportamentul concurentei. Criss intervine și face o dezvăluire șocantă: "Nu suntem în casa prieteniei aici"

Robi și Teodora continuă scandalul, iar cei doi ajung chiar să se și amenințe. Criss intervine și lasă de înțeles că în Casa Iubirii nu ar conta prietenia, făcând o dezvăluire șocantă către Robi.

Elena Tasca,

Teodora, Robi, Criss

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Conflictul dintre Robi și Teodora continuă. Supărarea concurentului a atins cote maxime, iar între cei doi ajung să curgă chiar și amenințări. Între timp, Criss îi face o dezvăluire șocantă lui Robi.

Robi și Teodora, la cuțite. Criss, dezvăluire șocantă în fața concurentului: "Nu suntem în casa prieteniei aici" 

Robi este sătul până peste cap de comportamentul Teodorei, mai ales după ce concurenta nu a dorit să îl pupe. Acesta îi atrage atenția că pentru ea contează doar imaginea și îi bate obrazul că pe Moldo l-a pupat când i-a făcut cadou bărțara, deși concurentul nu ar fi dorit, de fapt, sărutul ei.

Teodora pare să nu îl recunoască pe Robi și îi întoarce fiecare replică.

Cei doi ajung să se certe și să se amenințe, până când concurenta refuză să îi mai răspundă.

Robi și Teodora

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Robi: Nu mai vreau să mă saluți, nu mai vreau să vii să vorbești cu mine, ține-ți pupicii tăi să dă la cine vrei tu că n-am nevoie!

Teodora: Cu drag!

Robi: Să nu-ți pară ție rău!

Teodora: Să nu-ți pară ție!

Robi: Mie nu o să-mi pară rău!

Teodora: Nici mie, stai liniștit!

Gagea: Dar de ce vă amenințați?

Teodora: Păi nu, că așa face Robi.

Cum e ceva ce nu îi convine...

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp, accident înainte de nunta fratelui său! Daniela iliescu a filmat tot- wowbiz.ro

Citeste si: Un băiat s-a îndrăgostit de un chatbot AI care se dădea drept Daenerys Targaryen. Discuția ireală dintre ei care a dus la o tragedie- antena3.ro

Robi: Tu te joci!

Teodora: Cu ce mă joc?!

Robi: Tu te joci, Teodora! Tu ții la imagine, la chestii...

Teodora: E da, bravo mie că țin la imagine! Tu de ce nu ții la imaginean ta un pic?

Robi: Lasă, draga mea, că ți-a adus Moldo o brățară și omul nu  a avut intenția de a te pupa, ai sărit la gâtul lui.

Teodora: Ești deja, nu vreau să zic...

Julia: E urât!

Teodora: Nu mai vreau să zic nimic!

Robi: Julia, așa face...

După conversația acidă cu Robi, Teodora începe să plângă.

Citeste si: VIDEO Câți invitați vor veni la nunta lui Iancu Sterp. Mama Geta spune cum se va desfășura evenimentul special din viața fiului. „Să se audă că e nuntă aici, în sat, că se însoară Iancu cel frumos.”- kfetele.ro

Citeste si: Momentul de cumpănă prin care a trecut mama artistei. Anca Țurcașiu, declarată moartă la naștere: "M-au scos să mă ducă spre găleată"- radioimpuls.ro

Citeste si: Un băiat s-a îndrăgostit de un chatbot AI care se dădea drept Daenerys Targaryen. Discuția ireală dintre ei care a dus la o tragedie- antena3.ro

Citește și: VIDEO Ea este Elena, noua concurentă din "Casa Iubirii". Cine este concurentul care i-a furat inima: "Tu ești principalul motiv pentru venirea mea în casă"

Criss

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Ajunsă în casa băieților, Criss are o discuție cu Robi. Concurentul o întreabă dacă ar ține cont de o prietenie în cazul în care, aflată în casă, i-ar plăcea de un băiat care a fost într-o cunoaștere cu prietena ei. Surpinzător, Criss lasă de înțeles că nu, pentru că se află în casa iubirii, nu în casa prieteniei.

Robi: AU întrebat băieții la un moment dat dacă ai ține cont de Teodora.

Criss: Suntem în Casa Iubirii, da?! Nu suntem în casa prieteniei aici. Noi suntem venite aici să interacționăm cu băieții, da?! Dacă mie îmi place un băiat în momentul de față și băiatul ăla dă semne că mă place, ce contează ce a avut el înainte?!

Pentru a vedea cum continuă lucrurile între Robi și Teodora, dar și care sunt intențiile lui Criss, urmărește emisiunea Casa Iubirii, la Kanal D. 

Citește și: VIDEO Robi, sătul până peste cap de scuzele Teodorei! Și-a ieșit din minți când a auzit de ce nu vrea să ducă relația la un alt nivel: „Ce-mi face fetița asta!”

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI