Alexandra este subiectul discuțiilor. Concurenții își spun părerea sinceră despre comportamentul acesteia, iar bruneta nu pare să nege. Ce replică le-a dat, în schimb, celor care o acuză că s-a jucat cu Patrick și cu Gagea?

Patrick

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Alexandra a intrat în vizorul băieților

Alexandra este în atenția băieților. Concurenții par să o ia la rost pe brunetă, cu privire la comportamentul și așa-zisele "joculețe" făcute cu Gagea și Patrick. 

Citește și: Cum arată fiica lui Sebastian de la „Casa Iubirii”! Concurentul le-a prezentat-o tuturor pe micuță: „Ce bine îți seamănă”

Robi și Sebastian

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Într-un moment de sinceritate colectivă, băieții par să îi judece inițiativele Alexandrei de a încerca apropieri și conexiuni cu doi concurenți, dintre care unul era chiar fostul iubit. În tot acest timp, Alexandra nu neagă și se apără menționând conexiunea pe care a simțit-o cu Patrick, chiar dacă Gagea, fostul iubit, era persoana pentru care a intrat în "Casa Iubirii". 

Gagea

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Patrick: Cum ți s-a părut Alexandra în timpul dansului cu mine? 

Gagea: Teatru total. Asta mi s-a părut.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Robi: Perseverență, frate. Asta înseamnă Alexandra. Motivație. Femeie motivată, vrea să îl câștige pe Patrick cu orice preț.

Gagea: Oricum, de când a intrat în casă eu am simțit o chestie pentru Patrick, a stat să mintă pe toată lumea și eu nu pot să suport asta.

Alexandra: Am zis că am simțit asta și a fost o conexiune de la început.

Pentru că unii oameni simt și alții nu.

Citește și: VIDEO "Nu vreau să intru într-o relație cu tine" Între două nu te plouă, dar nici bine nu e. Patrick a ales femeia pe care o vrea: "Este genul meu"

Alexandra

[Sursa foto: Capturi Casa Iubirii]

Julia nu s-a putut abține și a intervenit, pentru a clarifica situția, curioasă de cum ar fi procedat cu conexiunea pe care a simțit-o cu Patrick, dacă s-ar fi împăcat cu Gagea. 

Julia: Gagea te-ar fi acceptat înapoi de la început. Ce făceai cu conexiunea și chestiile pentru Patrick?

Alexandra: Nimic... Nimic nu făceam. Efectiv rămânea acolo și atât. Nu făceam nimic.

Pentru a afla cum continuă discuția dintre concurenți, urmăriți emisiunea "Casa Iubirii", la Kanal D.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si