Dejecții din țevile defecte ar ajunge în oalele cu mâncare ale pacienților internați la Spitalul Pantelimon, susțin angajații unității. Aceștia au filmat subsolul pe unde trec în fiecare zi cărucioarele cu hrană în drum spre saloane și au postat imaginile pe internet. După ce înregistrarea a devenit virală, DSP a venit în control și au început reparațiile, a transmis Christian Sabbagh.

Țeavă înlocuită la spital după plângeri pe internet

Ne aflăm la Spitalul Sfântul Pantelimon, la subsol. Uitați-vă în ce condiții ne putem schimba. În fiecare dimineață îmi curge apă în cap din această conductă. În fiecare zi, de câte ori venim la muncă. Iar fetele trec cu masa pe aici. Și apa picură în oale. Niște

Confruntați cu o situație critică, angajații spitalului Sfântul Pantelimon din Capitală au filmat culoarele de la subsol pe unde sunt duse zilnic și cărucioarele cu oale cu mâncare pentru pacienți. Femeia care se aude pe înregistrare spune că ceea ce trece prin țeava spartă se scurge în hrana care ajunge în saloane.

Citește și: Doi bărbați au ajuns de urgență la spital, după ce rezervorul unei mașini alimentate cu GPL a explodat într-un garaj din Turda

Videoclipul postat pe social media a ajuns rapid viral și văzut inclusiv de managerul spitalului. Care a venit cu explicații.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Dr. Bogdan Socea, manager spital Sf. Pantelimon: În cursul nopții de duminică spre luni a fost o avarie de care am fost semnalați, nu este vorba de o țeavă de canalizare, a fost o țeavă de apă caldă, care s-a fisurat și picura. Avarie petrecută pe un culoar în subsol, nicidecum în vestiare.

Spitalul Sfantul Pantelimon se află în subordinea Ministerului Sănătații. Pe înregistare se aude o altă angajată care dă de înteles că nu s-au făcut reparații.

,,Cine să repare? Tata mare din groapă?! Lasă să pice de ăsta în cap. În oalele cu mâncare! În oale, da''.

Dr. Bogdan Socea, manager spital Sf. Pantelimon: Securitatea bolnavilor și calitatea hranei nu a fost afectată. Asta e cel mai important.

"Bolile cronice" ale spitalelor românești sunt notorii printre pacienți.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Nu cred că e singurul spital in care se intampla chestiile astea. Nu e ok, sunt microbi, nu e nimic ok acolo, nu așa se face.

Cum erau condițiile? Foarte proaste, foarte proaste! În definitiv, toate spitalele au câte ceva, pentru că nu se mai ocupă nimeni de ele!

Potrivit Ministerului Sănătății, în urma imaginilor apărute în spațiul public, o echipă de la DSP a mers în control la ”Sf. Pantelimon” și a descoperit că o conductă de alimentare cu apă era fisurată. Țeava a fost izolată, iar conducerea spitalului a anunțat că un circuit întreg trebuie reparat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si